Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej starého litinového zábradlí

Od: becka* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

mám doma staré litinové zábradlí, zachovalé, chceme dávat nové. Co s tím starým - dá se prodat? Netuší někdo jakou to má hodnotu a kde to zkusit nabídnout? Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud se nepodaří prodat přes bazar "dohodou", prodáte ve sběrných surovinách za 3,- kilo. Hodnota zábradlí je teoreticky vysoká pro toho, kdo ho shání - možná by se někdo na bazarech našel...

doplněno 09.02.16 09:10:

škoda je dobrého člověka...

Je hodně inzercí (i historicky dohledatelné) - a u některých by se člověk i zasmál. Kompletní schodiště jeden aktuálně nabízí za 50 tis. - ale kde je nabídka, nemusí být i poptávka...

Brácha nabízel svého času alu kola z auta, které prodal. Kola kupující za tu cenu nechtěl - tak to brácha prodával cca rok za 2000,- - nikdo se neozval, tak to dal do šrotu za 1850,- Kč.

becka*
hodnocení

ale jaká tak může být orientačně hodnota za kus jedné výplně. Ozvala se jedna paní s tím že dá za všech 25 kusů 1000 Kč - to bych i ve sběrných surovinách dostal víc :(

Přijde mi to škoda dávat do surovin, je pořád hezké ...

Máte někde inzerát nebo foto? potřebuji to vidět staré zábradlí scháním?děkuji

vlastaslajer
Mám zájem koupit to zábradlí. Dejte prosím vědět jestli ho ještě máte? Email. Vlasta.slajer@seznam.cz

hodnocení

0x

Skúste to vyfotiť a dať na niejaký internetový bazár,popripadne predať v zberných surovinách,liatinu vykupujú.

buss
hodnocení

0x

Nasaďte cenu 2 x šrotovou či dát na aukro.

hodnocení

0x

Nevím jakvypadá, ale možná by se dalo použít po úpravách i na plot. To myslím vážně. Už jsem podobné kusy oplocení viděl jak kolem těch milionářských haciend ala Dalas ale i u chat. Na cyklotoulkách po Francii jsem to viděl i tam...netvrdím, že ze zábradlí, ale použitelné by to asi bylo. Nebo přímo jako zábradlí k vile, chatě, na balkon. Myslí, že můžete prodat docela výhodně. Dejte sem fotku. PĚKNÝ DEN !

jindrichvlasek
hodnocení

0x

Dobrý den, kolik máte toho zábradlí, pokud ještě máte?děkuji

becka*
hodnocení

21 ks, měl byste zájem?

kakamila

Dej to někde na Inzerci...tady jsi na Poradte.cz

jindrichvlasek

a máte nějakou fotografii? děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]