Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám doma staré litinové zábradlí, zachovalé, chceme dávat nové. Co s tím starým - dá se prodat? Netuší někdo jakou to má hodnotu a kde to zkusit nabídnout? Děkuji
Pokud se nepodaří prodat přes bazar "dohodou", prodáte ve sběrných surovinách za 3,- kilo. Hodnota zábradlí je teoreticky vysoká pro toho, kdo ho shání - možná by se někdo na bazarech našel...
škoda je dobrého člověka...
Je hodně inzercí (i historicky dohledatelné) - a u některých by se člověk i zasmál. Kompletní schodiště jeden aktuálně nabízí za 50 tis. - ale kde je nabídka, nemusí být i poptávka...
Brácha nabízel svého času alu kola z auta, které prodal. Kola kupující za tu cenu nechtěl - tak to brácha prodával cca rok za 2000,- - nikdo se neozval, tak to dal do šrotu za 1850,- Kč.
ale jaká tak může být orientačně hodnota za kus jedné výplně. Ozvala se jedna paní s tím že dá za všech 25 kusů 1000 Kč - to bych i ve sběrných surovinách dostal víc
Přijde mi to škoda dávat do surovin, je pořád hezké ...
Nevím jakvypadá, ale možná by se dalo použít po úpravách i na plot. To myslím vážně. Už jsem podobné kusy oplocení viděl jak kolem těch milionářských haciend ala Dalas ale i u chat. Na cyklotoulkách po Francii jsem to viděl i tam...netvrdím, že ze zábradlí, ale použitelné by to asi bylo. Nebo přímo jako zábradlí k vile, chatě, na balkon. Myslí, že můžete prodat docela výhodně. Dejte sem fotku. PĚKNÝ DEN !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.