Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach podlahy

Od: prasatko odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

potřebuju poradit.

Koupil jsem malý byt v panelovém domě po částečné rekonstrukci. Při vstupu do chodby je cítit chemický zápach. Po pečlivém mytí savem, octem a několika dalšími přípravami zápach téměř neustoupil. V celém bytě je položené stejné lino, ale zápach člověka praští po rypáku jen při vstupu do chodby (momentálně není oddělená dveřmi).

Po poctivém očuchání jsem došel k závěru, je cítit pouze podlaha u jedné stěny v cca 75cm šíři, kde stála cca rok nějaká skříň. Uprostřed tohoto pruhu je také trubka, která slouží jako svod vody ze střechy.

vechvíli, kdy jsem se naštval, odřízl jsem skoro celý pruh zapáchajícího lina - na onom místě má stát vestavná skříň.

Po znovuočichání zjišťuji zápach i na stěrce - ale opět pouze v onom pruhu, alespoň se mi to zdá.

Nevíte někdo prosím čím by to mohlo být a hlavně jak se toho zbavit? Mám postavenou novou kuchyň a pomalu se budu stěhovat.

Díky prasátko

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prasátko, jestli Vám dobře rozumím, máme poznat co Vám to tam smrdí?

doplněno 09.02.16 06:53:

Kolego Humbuckere, problém je v tom, že špatně cítím. Začalo to tak, že se špatně slyším, doktor se kouknul do nosu, a z krku mi něco vyoperovali.

Slyším a cítím stále špatně.

Hezký den.

humbucker*

Ahoj.

A Milane, v čem je problem? Prostě čuchneš a víš. Jen se nějak s tím čucháním k věci dostat. Až to někdo vymyslí, půjde to skoro samo. Držím palce. Ahoj.

dejv111*
hodnocení

0x

Pokud je to v místě svodu, může být svod v podlahové části narušený a prosakuje. Zeptal bych se i sousedů pod Vámi jestli s tím nemají problémy. Zkuste více popsat zápach (zatuchlina, ...).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]