Nejste přihlášen/a.
Smlouvu mám od 7.12.2015 - doposud jsem neobdržel žádné vyúčtování - je to normální? ve smlouvě není uvedeno bankovní spojení Vodafone - - prosím o odpověď na uvedený e-mail, na dva odeslané dopisy (doporučený ze dne 26.1.2016 - doručen 28.1.2016) jsem nedostal žádnou odpověď - je to normální, s takovým jednáním jsem se ještě nesetkal!
Dobrý den, myslím, že není nutné posílat na Vodafone doporučený dopis, když vše, co potřebujete vědět, si můžete najít na jejich stránkách (a máte tam i tu jejich samoobsluhu). Takže, pročíst si FAQ a je tam vše uvedeno (i to bank. spojení se tam dá zjistit). Zdravím!
Dobrý den,
rádi prověříme nastavení vašich služeb a Vyúčtování, když nám napíšete přes http://tam.je/dotaz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.