Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zeptal bych se, jak dopadly minulé revize, ale ony asi žádné nebyly.
Jenže, tady nikdo z nás neví, jaký je stav (starého) kotle, jaký je stav komína a jak velký je prostor (ta chodba) odkud si kotel bere vzduch. Takže, pokud je tam dostatečný přívod vzduchu, kotel a komín jsou OK, tak zřejmě bude OK i revize. Případně bude nutné odstranit nějakou závadu a revidovat znovu (nebo volit jiného revizáka). Zdravím!
doplněno 04.02.16 17:39:Já mám zkušenost pouze s revizí plynového kotle. Tam revizák počítal objem vzduchu v místnosti a byl nespokojen, že tam není okno. Když jsem podřízl dveře do vedlejší místnosti (kde je i okno), tak byl revizák spokojen. Možná budete také řešit objem vzduchu a podle toho, co Vám revizák řekne se uvidí, zda případnou závadu odstraníte nebo ne. Přesný výsledek revize Vám takto od klávesnice asi nikdo nemůže garantovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.