Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, jsem v oblasti stavebnictví atp úplný laik,takže si nevím rady s omítkou.Mám nekrytou terasu,kde kolmá zeď dole přechází oble v dlaždičkovou podlahu.To místo přechodu mně vždy během zimy začne praskat a drolí se.Viz fotografie. Nemusí to jít na výstavu, stačí aby to trochu vypadalo, hrají si zde děti, občas také zvířata.Takže tak hlavně aby to drželo.Zatím nechci zvát odborníka, znáte to, prvních 200 kč je to jen vstoupí do dveří a tak bych to rád zkusil sám.Jak jsem již naznačil nějaké menší mouchy to mít může.Fotografie to trochu zkresluje ale defekt není nijak hluboký,maxim 1 cm. Děkuji.
Dobrý den. Pokud chcete jen optickou opravu, stačí vám trochu polystyrenu, perlinky, fasádního lepidla a fasádní barvy - přilepíte třeba jen pár cm polystyrenu a začistíte - vypadá to super.
Ale problém bude v izolaci - mělo by se udělat tak, aby zeď neplesnivěla netáhla vlhkost,...
Já bych to obouchal na zdivo, zkontroloval hydroizolaci, případně doizoloval dle aktuálního stavu a možností. Pak teprve (a přímo na obouchané zdivo) právě ten soklík polystyrenu.
Je pak dost dalších variant, dražších a odborných... toto se dá udělat svépomocí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.