Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pořídil jsem si IBC kontejner jako zásobník na dešťovou vodu. Je od motorového oleje. Čím jej mohu vyčistit? Děkuji za ochotu.
Normálně se používá na motor od oleje něco jako autokosmetika.heureka.cz/...
S vapkou bych to vyšplíchal a několikrát umyl... ale já si tyto bedny koupil už tři s cenou do 1000,- Kč .. a byly čisté - na vodu. To bylo tak moc levné, že jste si koupil vlastně obal k ekologické likvidaci?
Na dešťovou vodu k zalévání bych to použil - na koupání /i přes desinfekci, na umývání rukou atd. - ne. Možná po roce užívání a řádném opakovaném vymytí...
Po té Arvě či jiné formě umytí ještě běžným jarem...
wapka - google.cz/...
bude to celkem složité čištění
Děkuji za zdravé štípnutí. No, dostal jsem to úplně zadarmo, jen doufám, že po několikerém vystříkání a umytí to bude v pohodě?!
S Arvou bych na vašem místě byl hodně opatrný - sice ta oplachová myje perfektně (ta "ekologická" zase nemyje vůbec), ale Arva je pěkný sajrajt - do kamalizace to nesmí, když si s tím plejete trávník tak vám tam minimálně rok nebude růst ani tráva a hlavně tam, kde se vám Arva dostane na cokoliv, tak to ještě pak je minimálně rok cítit v celém okolí jako když se postavíte nad místo, kde se pálil olej - takže bacha na sousedy. Ono už z umytí jednoho motoru je té oplachové vody hodně, natož z umytí to LBC. Místo Arvy bych asi volil spíš nějaký mycí prostředek pro wapky od někoho značkového - osobně mám výbornou zkušenost s prostředky od Kärchera (nesmrdí to a myje to super, ale zase ta cena...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.