Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatné těsnění rohu křídel plastových oken

Od: dejv111® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

nechali jsme si namontovat nová plastová okna. Problém je s těsněním v rozích, kde je svařeno spolu s plastem - tím je slisované a nepruží jak by mělo + vzniklý plastový svar brání dokonalému zavření křídel. Přikládám foto. Je toto důvod k reklamaci výrobku? Prostory kolem rohů křídel se orosily po noci, kdy byl u nás neskutečný fučák a studený vzduch tak prošel skrz nedokonalé těsnění. Prosím Vás také o radu jak postupovat, jak jednat s firmou, co taková okna namontovala. Jak byste postupovali Vy?

Děkuji Vám za každou radu.

Špatné těsnění rohu křídel plastových oken
Špatné těsnění rohu křídel plastových oken #2
Špatné těsnění rohu křídel plastových oken #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

josef12
hodnocení

3x

Určitě reklamovat,měl jsem stejný problém.

hodnocení

Děkuji Vám za odpověď.

Můžete se, prosím, trošku rozepsat, jak jste postupoval, jak reagovala firma a jak postupovala při opravě?

Děkuji Vám

hodnocení

2x

reklamoval.

Po třetí reklamaci od 21.12.2015 na moje dveře mám konečně opraveno - reklamujte mailem i telefonicky, požadujte odpověď do mailu s termíny. Pokud je více kontaktů na firmu (pobočka a centrála), pište do kopie další oddělení...

Včera jsem po ukončení reklamace obdržel mail od paní z firmy- kopíruji bez úprav:

"Za vzniklé problémy jsme se už několikrát omlouvali. Příště snad jiná firma u Vás obstojí lépe."

To "několikrát" bylo po každé vadné instalaci či nesprávném seřízení - pardon, zase jsme to neopravili...

Když už člověk uhradí všechny jejich faktury, je pro ně póvl a reklamace pro ně je pouze člověk, co je chce naštvat.

hodnocení

Děkuji Vám. Doufám, že se taktéž dočkám zdárné opravy.

stirecek*
hodnocení

1x

U těch profilů je problém v tom, že se svařují i s těsněním. V rozích je pak tvrdé a křídlo nedoléhá. Já sem hledal profil bez těsnění, to se vkládá až do hotového svařeného profilu. Ale okna jsem dělal, takže jsem o tomto problému věděl. Běžný zákazník o tom nemá ani páru. Takové těsnění se nedá ani vyměnit, kdežto u toho vkládaného se dá vyměnit kdykoliv

hodnocení

I Vám děkuji za odpověď. Jak píšete, neměl jsme o tomto problému ani páru. A opravdu nejde vyměnit? I zde musí být uložená guma v nějaké drážce. A když se člověk trochu snaží, tak se dá povytáhnout. Je jasné, že v rozích by se musela drážka frézovat a svar zabrušovat, ale že by nešlo vyměnit?

hodnocení

0x

reklamoval.

Pozvat firmu, které dodala okna a uplatnit reklamaci.

hodnocení

Děkuji Vám Milane,

asi to tak dopadne. Dnes jsem byl u bratra, kterému také montovali nová plastová okna, těsnění měl podobného vzhledu jako my, ale nepřivařené v rozích, takže pěkně těsnilo. Jsem zvědav, co s tím budou chtít dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]