Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilhaim a oplocení pozemku

Od: petrb* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den vlastním pozemek vedený jako neplodná půda ostaní plocha. Je na něm malá tůnka a tak jsem si tam chtěl postavit mobilhaim a celý pozemek oplotit. Když jsem si zašel na příslušný st. ůřad zeptat se na to jestli to něčemu vadí a je tato varianta možná bylo mi řečeno vedoucí, že v žádném případě nic na tomto pozemku udělat nejde. Můžete mi někdo pomoc díky Petr

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

slzicka*
hodnocení

1x

Při změně územního plánu požádej zastupitelstvo o změnu na pozemek stavební, pokud je to možné, tak to povolí, je to pro obec většinou výhodné. V některých místech oplocení není možné, třeba když to funguje pro průchod zvěře atd. Toto je třeba najít v územním plánu.

Zajdi znova na stavební a ať ti řeknou přesně, proč to nejde, pak budeme moct hledat řešení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]