Nejste přihlášen/a.
Zdravím potřebujeme zateplit střechu v podkroví.chtěli by sme tam dát palubky takže potřebujeme dřevěný rošt.Bylo my doporučeno izolace v tl:25-30cm.Doporučena také reflexní parotěsná zábrana.se vzduchovou mezerou.
Teď je problém jaký postup a jak udělat ten rošt aby se tam nacpala izolace 25- 30cm a parozábrana když krokve sou jen 14cm
Asi by se měla také odvětrat to jsem myslel ze na krokve těsně u bednění dám střešní latě a na ně dám střešní folii aby vata nebyla ve styku na bednění nebo to nevadí?
Za každou radu děkuji za odbornou se klaním kdyby měl někdo fotoči jiné nárkesy nepohrdnu
Foto není origo je z netu ale je to stejné
Když vidím těch 50 cm vaty, je mi do pláče - já se snažil o nízkoenergetický až pasivní dům a ti ingenéři mi tam napočítali 25cm vaty jako dostačující... Já nechal dát firmou dalších 3-5 cm do kříže... Po dvou letech bydlení jsem zjistil, že tam mohlo bez potíží být 40 cm a neprodělal bych... Ale co si od nich dnes vezmu, že?
I můj poslední pláč k těm dveřím byla krutá pravda, že 20 let praxe v oboru neznamená kvalitní provedení ... bohužel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.