Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava vodovodní baterie

Od: jakubd* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

rozbil se mi nějak ten přepínač u baterie na sprchu a normální odtok vody... jakože když to dám nahoru (na sprchu), tak voda teče do sprchy, ale i spodem... je možné to nějak opravit?

Díky

JD

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejv123*
hodnocení

4x
Dobry den,
prepinani muze byt zaneseno vodnim kamenem,pak vam nedolehne tesneni. Kolik vytahnete nahoru, vysroubujte proti smeru hod. rucicek. pote vemte patricny klic a vysroubujte teleso prepinani. Vycistete vnitrek armatury od usazenin, zkontrolujte tesneni o-kroucky, zda nejsou nekde praskle. Ocistete i teleso s o-krouzky. Nez vse vlozite zpet, namazte pohyblive casti a tesneni silikonovou vazelinou. Pote vam prepinani pujde jako nove. Pred dvema dny jsem tuto rozborku absolvoval. Hodne zdaru.

hodnocení

1x

Dejte fotku, třeba ta vaše opravit půjde. Já jsem měla jsem kdysi stejný problém. Baterii jsem vyfotila mobilem a šla do železářství a pak do OBI. V obou měli nějaké mezikusy, kterým je i tohle přepínátko. K té mé baterii neměli. A baterie měla už roky a zenit za sebou. Zamáčkla jsem slzu do oka a koupila novou. *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]