Nejste přihlášen/a.
Mluví se o změnách v dani z nemovitosti, mezi jiným i u garáže. Nenašla jsem nikde, oč přesně jde, snad jen že se to týká pouze podnikatelů, což nejsme. Na FÚ telefon neberou, je tam asi blázinec. Nevíte prosím někdo, v čem ta změna je? V rádiu říkali ráno, že jde o garáž postavenou mimo dům, odděleně, je to náš případ a vím, že tam je jiná sazba, ale že by byla změna?
Taky si mě FÚ pozval a bylo to o tom, že párují podklady z FÚ a geodesie a podle toho jim vyšly trochu jiné počty zastavěné plochy. Tak jsem doplatil 33,- Kč o což se mi navýšila daň z pozemku a bylo vyřízeno.
Ano o tom vím, ale toto by měla být změna od letoška, nějaké rozdílné sazby či co, zaslechla jsem jen část toho pořadu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.