Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosedím toho u PC nemálo času a nejenom, hraji i na instrumenty a u nich také většinou sedím. Cviky, protahování, posilování atd. dělám, ale i tak si myslím že by byla potřeba nějáká dobrá židle. Zatím tu mám plastovou klasickou židli. Nechci do toho vrazit několikatisíce ale tak 2-3 jestli se dá něco sehnat. Nejlépe s odjímacími opěrky nebo bez ale není nutností. Zatím sem našel toto kancelarskezidle.com/... Jsem ochotný dát i o něco víc pokud se opravdu nedá nic do 2-3 tis. sehnat..
Područky nejdou sejmout. Ani u té vaší, ani u jiných. Má to tu nevýhodu, že židle nejde zasunout, špatně se na ni usedá, musí se popojíždět a likviduje se koberec. Na té vami vybrané, je mi zima na záda, musela jsem si dát deku. Ale v létě je to bezva.
Bylo by dobře, kdybyste si do ní mohl sednout. Je možné, že je koncipována na jinou výšku uživatele a nesedne vám prohlubeň do lordozy páteře a hlava vám nedosáhne nebo bude přečuhovat přes podhlavník. Na kožence se potí zadek.
mcgyver, područky máte je odinstalované? A celá konstrukce se nezhroutí, protože ji právě područky drží? popo, do každého sedacího nábytku musíte sednout, abyste zjistil, jestli je na vaše rozměry.
Této bílé židle bych se bála, opěrka musí tlačit hlavu dopředu a následně začne bolet krční páteř. Nebo ne? Měla jsem takovou sedací soupravu a musela jsem ji prodat, jak mě začala krční páteř trvale bolet. Do té doby jsem o ní ani nevěděla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.