Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučení levné ergonomické židle k PC?

Od: popopo odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
prosedím toho u PC nemálo času a nejenom, hraji i na instrumenty a u nich také většinou sedím. Cviky, protahování, posilování atd. dělám, ale i tak si myslím že by byla potřeba nějáká dobrá židle. Zatím tu mám plastovou klasickou židli. Nechci do toho vrazit několikatisíce ale tak 2-3 jestli se dá něco sehnat. Nejlépe s odjímacími opěrky nebo bez ale není nutností. Zatím sem našel toto kancelarskezidle.com/... Jsem ochotný dát i o něco víc pokud se opravdu nedá nic do 2-3 tis. sehnat..

Doporučení levné ergonomické židle k PC?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Područky nejdou sejmout. Ani u té vaší, ani u jiných. Má to tu nevýhodu, že židle nejde zasunout, špatně se na ni usedá, musí se popojíždět a likviduje se koberec. ;) Na té vami vybrané, je mi zima na záda, musela jsem si dát deku. Ale v létě je to bezva. ;) Bylo by dobře, kdybyste si do ní mohl sednout. Je možné, že je koncipována na jinou výšku uživatele a nesedne vám prohlubeň do lordozy páteře a hlava vám nedosáhne nebo bude přečuhovat přes podhlavník. Na kožence se potí zadek.

doplněno 25.01.16 06:32:

mcgyver, područky máte je odinstalované? A celá konstrukce se nezhroutí, protože ji právě područky drží? ;) popo, do každého sedacího nábytku musíte sednout, abyste zjistil, jestli je na vaše rozměry.

No nevím kolik ste viděl/ la kančelářských židlí, ale třeba u mé jdou opěrky odšroubovat.

hodnocení

0x

Této bílé židle bych se bála, opěrka musí tlačit hlavu dopředu a následně začne bolet krční páteř. Nebo ne? Měla jsem takovou sedací soupravu a musela jsem ji prodat, jak mě začala krční páteř trvale bolet. Do té doby jsem o ní ani nevěděla.

popopo
hodnocení

Tato bílá židle má cenu 83 000Kč. Myslím že se nemusíte bát, že vás někde bude tlačit *smich* Můj odkaz je na jinou židli, tohle bylo jaksi jenom ilustrační.

dusger*
hodnocení

0x

Partnerka má v práci židli na kolečkách i tzv klekačku a podle potřeby je mezi sebou střídá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]