Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis jména na LV pozemek a cena za přepis

Od: alenavaskova odpovědí: 1 změna:

Jsem zapsána na LV /dědictví pozemku po mamince/ ! Jsem spoluvlastník jen 1/4pozemku ! Veškeré údaje a dokumenty mám zaslány z katastr.úřadu a potřebuji zjistit další postup v případě odprodeje, nebo raději přepisu na dospělou vnučku a také cenu za přepis jména na LV. Na pozemku je také stožár VN ! Platím za můj pozemek 1xročně daň 50,-Kč! Vedlejší 4 pozemky mají také své katastr.čísla i jména vlastníků , ale zjistila jem, že jsou v exekučním řízení! Můj pozemek je uprostřed mezi těmito exek.zabavenými pozemky! Můj pozemek je "čistý" a je v lukrativní části v zástavbě rod.domků! Poradíte, zda přepsat, nebo dá se odprodat?Děkuji Vám.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Trošku zmatený dotaz. Přepsat vlastníka na katastru nejde jen tak. Buď budete mít darovací nebo kupní smlouvu, pak je možno změnit majitele. Na katastru nový vlastník zaplatí 1000,- Kč.

Co vnučka, chtěla by někdy stavět? Jeli dospělá, a´t se rozhodne sama. Prodat můžete kdykoliv. Ostatních pozemků v exekuci bych se nebála, tam se bude měnit jen majitel. A nebo ty ostatní pozemky kupte a pak výhodně je můžete prodat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]