Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mate dobry nápad čím to zakryt?

Od: andri* odpovědí: 7 změna:
Dobry den.Za pc stolkem mame zazdeny dvere,nejspis sadrokartonem.Nejde zároveň se stěnou ma 1 cm odskok s listou.
Nemate nejaky dobry napad cim to zakryt aby to nebylo do oci bijici?Stěna je natrena na žluto ze by taky natřít na zluto?nebo nejaka tapeta?Obraz-ale presne rozmery pujdou tezko k sehnání.
Byt mame v najmu a s koupi Pc byl tento roh jediny v mistnosti kde pocitac lze umistit.Predtim tam byla skříň.Dekuji za nápady.
Foto obracene:D

Mate dobry nápad čím to zakryt?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, na tu viditelnou a dostupnou část bych asi přilepil (přimontoval) desku z hobry nebo polystyrenu - a používal jak nástěnku, kam si můžete pak umístit už cokoliv (fotky, plakát, obrázky, dokumenty). Zdravím!

P.S. Nástěnka by měla tu výhodu, že můžete její vzhled měnit a doplňovat.

hodnocení

3x

Já bych na do připevnila pěkné desky, parádní poličky. Možná, že na část bych dala nástěnku. Dají se koupit magnetické v různých velikostech. Já, osobně ji potřebuji. Mám na ni spousty poznámek, kalendář s poznámkami, obrázky vnoučků a tak.

hodnocení

3x

já bych tam přilepila zajímavý plakát - ať už pro odpočinek očí nebo rozptýlení při práci... např:

Mate dobry nápad čím to zakryt? #2
Mate dobry nápad čím to zakryt? #3
Mate dobry nápad čím to zakryt? #4

72mona3*
hodnocení

2x
Já bych to naopak zkusila zvýraznit. Jinou barvou a dodala poličky na drobnosti. *nevi* M.

hodnocení

1x

Určitě bych to řešila tapetou. Dneska je obrovský výběr a k té žluté zdi určitě najdete nějakou, která bude ladit i s okolím. Obraz bych tam nedávala, ten potřebuje odstup a Vy tam máte blízko stěny ten počítač.

daniel*
hodnocení

1x

zakrýt sádrokartonem bude asi nejlepší řešení, z hliníkových profilů se udělá rám a na ten se dá sadrokarton, nahodí a vymaluje stejnou barvou jako vše okolo a nepůjde nic poznat. - případné vrácení do původního stavu není potom problém prostě se jen vyrve sádrokarton

andri*
hodnocení

Děkuji všem za nápady.zřejmě to vyresime tou nastenkou. Bude to Asi nejlepší řešení.taky to bude bit do oci,ale aspoň tam něco bude:)
Ta tapety by to zase zvýraznila.Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]