Dobry den.Za pc stolkem mame zazdeny dvere,nejspis sadrokartonem.Nejde zároveň se stěnou ma 1 cm odskok s listou. Nemate nejaky dobry napad cim to zakryt aby to nebylo do oci bijici?Stěna je natrena na žluto ze by taky natřít na zluto?nebo nejaka tapeta?Obraz-ale presne rozmery pujdou tezko k sehnání. Byt mame v najmu a s koupi Pc byl tento roh jediny v mistnosti kde pocitac lze umistit.Predtim tam byla skříň.Dekuji za nápady. Foto obracene:D
Dobrý den, na tu viditelnou a dostupnou část bych asi přilepil (přimontoval) desku z hobry nebo polystyrenu - a používal jak nástěnku, kam si můžete pak umístit už cokoliv (fotky, plakát, obrázky, dokumenty). Zdravím!
P.S. Nástěnka by měla tu výhodu, že můžete její vzhled měnit a doplňovat.
Já bych na do připevnila pěkné desky, parádní poličky. Možná, že na část bych dala nástěnku. Dají se koupit magnetické v různých velikostech. Já, osobně ji potřebuji. Mám na ni spousty poznámek, kalendář s poznámkami, obrázky vnoučků a tak.
Určitě bych to řešila tapetou. Dneska je obrovský výběr a k té žluté zdi určitě najdete nějakou, která bude ladit i s okolím. Obraz bych tam nedávala, ten potřebuje odstup a Vy tam máte blízko stěny ten počítač.
zakrýt sádrokartonem bude asi nejlepší řešení, z hliníkových profilů se udělá rám a na ten se dá sadrokarton, nahodí a vymaluje stejnou barvou jako vše okolo a nepůjde nic poznat. - případné vrácení do původního stavu není potom problém prostě se jen vyrve sádrokarton
Děkuji všem za nápady.zřejmě to vyresime tou nastenkou. Bude to Asi nejlepší řešení.taky to bude bit do oci,ale aspoň tam něco bude Ta tapety by to zase zvýraznila.Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.