Nejste přihlášen/a.
V koupelně mám umakart a chci ho obložit do obkladu a strop chci vyrovnat perlinkou a štukovou omítkou. Bude mi ten štuk držet?
Jak jsem už uvedl v jednom příspěvku,perlinku nalepím na umakart a začistím flexilepidlem.Strop v bytovém jádře je obvykle tvořen laminátovou deskou a nad ní jsou elektroinstalace.Na tom laminátu určitě nic nedrží,takže je ideální použít sádrokarton.
Šrouboval jsem jej přímo do toho laminátu,je velice pevný,takže je to velice stabilní.
Pokud tam laminát není,tak na panel jsou nejvzhlednější PS obklady.
JABRAKA
Dobrý den, nechala jsem si obložit vnější stranu um. jádra (na nejdelší straně mám kuchyňskou linku), u linky mám obklady (trošku zdrsněno smir.papírem, odmaštěno acetonem, flexilepidlo, perlinka a obklady), na bocích odmaštěno, dáno flexilepidlo, perlinka,štuk a drží to dobře. Jen pozor na lišty, u nich to má tendenci praskat, ale i to se opravilo. Vypadá to dobře
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.