Nejste přihlášen/a.
Dobrý den...mám prosím dotaz ,má někdo zkušenost s takovýmto umyvadlem s odkládací plochou, která je ale rovná (bez vyvýšených okrajů-prý se to tak vyrábí) mám strach,že pokud na tento rovný okraj umyvadla položím v ruce vyprané prádlo tak mi voda bude stékat na podlahu...Máte někdo prosím s tímto zkušenost?..děkuji za každou radu.
Dobrý den, Váš předpoklad bude zřejmě správný. Ovšem, je ta odkládácí plocha určena k odkládání nevyždímaného prádla nebo např. pro odkládání kosmetiky?
Co odkládat to prádlo do plastové nádoby položené dočasně na té ploše? Zdravím!
doplněno 23.01.16 06:44:bela55 - už to zde zaznělo, tak se přidám. Sama víte, že tento druh umyvadla je pro Vás nevhodný a je pro normální využití v rodině nepraktický. Je to pro osobu, která zařizuje byt hlavně esteticky a pro pochlubení se návštěvám (a nemá děti či nepere prádlo v ruce). Kdo opravuje např. starou chalupu a musí tam vozit materiál, tak si k tomu také nepořídí sportovní auto, ale zvolí jiné a větší. Takže, Vy volte umyvadlo praktické a velké.
Nójo, designové výrobky! Já bych je většinou povolila jen vystavovat, ale výstava by nesměla být prodejní! Mám ráda orig. věci, ale musí fungovat a dobře sloužit. Sama jsem se napálila, když jsem koupila 3 designové vodovodní baterie. Voda protéká zkrz čtverec skla, jako byste pouštěli vodu mezi dvě skla. Teče, to jo, ale po čase to po celé vnitřní ploše skla zezelená a ničím se tam nedostanete. Pochopila jsem, jak jsem naletěla a jen z hecu jsem volala prodejci, jak se to čistí. Slečna na druhém konci se mi snažila namluvit, že máme špatnou vodu, která zelená! Tak jsem se jí zeptala, jestli vůbec vychodila základku, že hold voda na světle zelená vždy. Dopadlo to podle mého očekávání. Baterie na vyhození a slečna blbá jak štoudev. Při pohledu na ta úžasná designová zařízení koupelen, toalet i kuchyní už se jen bavím a říkám si: "to víte že jo". To je pro lidi, co to předvádějí, ale moc nepoužívají, protože jinak by ty zázraky už dávno letěly. Teda alespoň podle mně.
Blesík: ANO! tak to jste vystihla přesně!.. ty věci jsou absolutně nedomyšlené a nepraktické! souhlasím s vámi ve všem
No když tam na to vodu naleješ, tak ano steče dolů, ale co ti brání položit prádlo do umyvadla? Nebo sipořídít duo umyvadlo = dvě spojené k sobě.
Jinak rovná plocha je dobrá, pěkně se udržuje čistá, je to spíše na odložení kosmetiky.
no tak odkládací plocha je právě podle mě proto zesílená abych to prádlo mohla na chvíli vyprané v ruce někde položit ..v umyvadle ho nechám položené a vyždímané stěží ,když v něm zrovna peru v ruce)..ale i tak ,ikdybych tam neodkládala vyprané prádlo tak přece i tak muže voda (jak stříká) vystříknout i na tuto plochu a pak steče prostě dolů! a to je dle mého tak či tak špatně!
nejen voda,ale i všudy přítomný prach.V koupelně to nesnáším,pořád to otírat,proto mám tohle ideální na prani ponožek či prádla a hluboký sprcháč(cca 50cm vysoký a v tom namáčím,peru prádlo nebo koupu děti...
blesík-nevím co si kdo myje v umyvadle,ale my doma si v něm myjeme jen ruce a přepírám drobnosti,když je to nutné.Když si myju obličej,tak to dělám nad tím hlubokým sprcháčem(kde je baterie s kohoutkem)protože cákám kolem sebe a to by ani nad tím velkým umyvadlem nešlo.
Máte pravdu, voda stékat dolů určitě bude, ta odkládací plocha slouží na třeba suchý ručník nebo kosmetiku - zkrátka na stejné věci které by jste položila na stolek.
Na rozdíl od designového umyvadla, které letělo v okamžiku, když jsem chtěl napustit kbelík, máme závěsné WC už 15 let. V sádroši. Nic nerupe, dá se pod tím vytřít, můžete ho dát výš nebo níž, aby se z něj dobře vstávalo. Navíc to dobře vypadá. Nosnost píšou 400 kilo. Tolik nemám, ale klidně si na to stoupnu při malování stropu.
...a budeš si to opravovat sám jistě. Ono je hezký, ale opravy jsou na 2 věci. Když to rozebírám, tak je to bájo.
S opravou problém nemám. A instaloval jsem si ho sám. Tak se snad i případná oprava zvládne taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.