Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte mi solidního výrobce kuchyní na míru střední/nižší cenové kategorie, (do 150 000 i se spotřebiči, individuálně řešená kuchyň do rodinného domu na Praze Západ). Čtu si zkušenosti, obešla jsem pár "mobelixů", ale zatím nemám z ničeho přesvědčivý pocit (tedy poměr cena / kvalita). Děkuji mockrát.
Před časem jsem také sháněla - po projití studií jsem se zhrozila nad cenou. Zadala jsem si poptávku na aaapoptavka a ozvalo se mi cca 30 nabídek. Vybrala jsem nakonec pána z Liberecka (bydlím v Praze), nejprve jsem ho nechala udělat na zkoušku skříň, abych viděla jeho práci. Cenový rozdíl na kuchyni mezi studii a soukromníkem bylo +- 60 tis.. No a nyní mi už dělá nábytek do 3. místnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.