Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak provonět byt

Od: michaela65 odpovědí: 11 změna:

Nevíte kde sehnat kvalitní difuzéry do bytu, nebo vůně, které vydrží. Nechci stále zapalovat vonné svíčky, ty jsou fajn ale jen na zimu. Udělá to i hezkou atmosféru. Ale celkově aby byt voněl, když přijdete. Na tohle si potrpím opravdu hodně, ale neobjevila jsem nic co by nějak dlouho vydrželo.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

1x
Když je topná sezóna, mám na topení položený papírový kapesníček potřený (pokapaný) vonným olejem (levandule, pomeranč apod.). Vůně vydrží několik dní. Pokud chcete něco dlouhodobého, tak nic netrvá věčně, ať je reklama jakákoliv. A vůni cítíte jen při vstupu, pak už ji přestanete vnímat. M.

hodnocení

1x

Já většinou dělám že si nasbírám levanduli a pak ji věším po bytě a nebo dám do váz.

PS. Levandule je výborná v tom že s ní můžete dělat i sirup přeji pěkný den.

iv®
hodnocení

0x
Za mě tedy air wick...do zásuvky. Vydrží a vůně se nádherně rozline do celého bytu.
ert

Až na to že to je oblbovák pro hloupé.Samá jedovatá chemie,která je zdraví škodlivá.Jedině něco přírodního

aaaa*

...přesně moje řeč, a navíc rakovina. *afro*

joudic*
hodnocení

0x

takovy skleneny flakonek na tkanicce s drevenym vrskem do auta, to jsou jedine normalni vune a vydrzi to hodne dlouho

culdabulda1*
hodnocení

0x

- co kočky?

doplněno 21.01.16 18:35:

- dobře - kočky tedy ne - ale co třeba heřmánek, nebo jiné bylinky?

hodnocení

0x

Co kočky! Mají si kde hrát? Ale vážně. Taky jsem zatím na nic nepřišla. Vytřu konvalinkovým Ajaxem -skoro neředěným a voní to tak 1 den. Snad nechat někde otevřený voňavý prášek na praní, nebo nechat nacucat hadr aviváží a někde to v nádobě schovat. Zkoušela jsem i kapat vonné olejíčky na gel, do sody, ale nic moc.

hodnocení

0x
Když se prodává dům či byt má se péct strudl. Skořice byt krásně provoní a udělá domácí atmosféru. Psychologicky to prý funguje.
Jinak jsem zásadně proti chemii. Už tak ji máme všude dost, tak proč ji ještě cuchat celé dny.
Stačí koupit přírodní vonný olej, do něj píchnout spejly, nechat nasaknout, pak ji otočit a voní to dlouho. Ale je to tak do malého pokoje. Špejle by měla být tak o 2cm delší nad lahvičku. Eukalypt je znát.

hodnocení

0x

Zdravím, já mám ráda aromalampy s přírodními oleji, ale to neřeší vaši otázku pro dlouhodobé provonění. Mamince doma visí všude levandule a nám doma stojí katalytická lampa, provoní úžasně:)

host*
hodnocení

0x

V jedné menší kanceláři si na provázek od stropu nad psací stoly pověsili pomeranč s asi padesáti napíchanými hřebíčky (koření). Pěkně to voní, ale mísnost nesmí být průchoďák kde je stálý průvan. Je to sice škoda pomeranče, ale asi si vybrali nějaký natlučený, který už nebyl k jídlu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]