Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průchodka do desky kuchyňské linky

Od: accur odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

potřebuji sehnat průchodku do desky kuchyňské linky, která je z masivu. Chci to za účelem protažení pivních trubek. Vnitřní průměr stačí 50 mm.

Líbí se mi průchodka v matném chromu:

dratenyprogram.eu/...

ale potřebuji nějakou ve verzi s víčkem jako je třeba tato:

zahradni-nabytek-sro.cz/...

(s poštovným ovšem stojí něco přes 500Kč, což je docela dost)

Nemáte někdo nějaký tip na vhodný typ průchodky/záslepky?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Třeba některá z těchto kutilstvi.cz/... doplnění @dam-a

doplněno 20.01.16 18:44:

Tady třeba i dřevěné průchodky drevomaterial.cz/... a další v různých provedeních kovani-mkupr.cz/...

doplněno 20.01.16 18:57:

dokonce i hranaté hrany-pro-truhlare.cz/...

doplněno 20.01.16 19:10:

a další maxeuro.cz/...

dam®
hodnocení

0x

Obdobné průchodky na pracovní desky stolů se používají na kabely k pc, monitorům apod. i s krytkama.. Ber to jako jeden z typů.

jmeno
20.01.16 23:17
...tipů..
dam®

typ - druh, tip - sazka sportka, mám zato, že jsem se trefil.ale není to na 100%

jmeno
Ale ty mu přece dáváš tip.

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím , pokud to bude do masívu a na pivní trubky , tak tam dle mého nemůže být plast. Napadlo mne bodové světlo . Z toho to nějak použít. A je tam velký výběr . Lesklý , matný chrom , mosaz atd. A to víčko? - nechat tam to sklo?

A nešlo by místo průchodky tam dát rovnou malou kobru a chlaďák strčit dolů pod stůl?

Ještě mne napadla taková hloupost - profesionální deformace - umyvadlová vpusť takzvaný ,,klikklak "

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]