Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji sehnat průchodku do desky kuchyňské linky, která je z masivu. Chci to za účelem protažení pivních trubek. Vnitřní průměr stačí 50 mm.
Líbí se mi průchodka v matném chromu:
ale potřebuji nějakou ve verzi s víčkem jako je třeba tato:
(s poštovným ovšem stojí něco přes 500Kč, což je docela dost)
Nemáte někdo nějaký tip na vhodný typ průchodky/záslepky?
Třeba některá z těchto kutilstvi.cz/... doplnění @dam-a
Tady třeba i dřevěné průchodky drevomaterial.cz/... a další v různých provedeních kovani-mkupr.cz/...
dokonce i hranaté hrany-pro-truhlare.cz/...
a další maxeuro.cz/...
Obdobné průchodky na pracovní desky stolů se používají na kabely k pc, monitorům apod. i s krytkama.. Ber to jako jeden z typů.
Zdravím , pokud to bude do masívu a na pivní trubky , tak tam dle mého nemůže být plast. Napadlo mne bodové světlo . Z toho to nějak použít. A je tam velký výběr . Lesklý , matný chrom , mosaz atd. A to víčko? - nechat tam to sklo?
A nešlo by místo průchodky tam dát rovnou malou kobru a chlaďák strčit dolů pod stůl?
Ještě mne napadla taková hloupost - profesionální deformace - umyvadlová vpusť takzvaný ,,klikklak "
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.