Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit košíček na tablety do myčky

Od: kalokagathia odpovědí: 7 změna:

U sestry jsem viděla velmi praktickou vychytávku. Malinký závěsný košíček na tablety do myčky. Ačkoliv se cítím celkem zkušenou internetovou hledačkou, nepodařilo se mi ho v českých eshopech najít. Poslala jsem dotaz i výrobci sestřiny myčky (měla ten košíček ve výbavě již pro nákupu myčky), ale nereaguje. Mají ho pouze v Anglii,ale to by se mi fakt nevyplatilo. Nemáte někdo tušení, kde by se to u nás dalo sehnat? Děkuji za tipy!

Kde koupit košíček na tablety do myčky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Přemýšlím, tableta by se během mytí měla v košíku rozpustit? *sok* Stále přemýšlím. Proč tablety? Když použivám prášek, dávkuji podle nádobí. Po obědě s kačenou víc, na skleničky a skoro čisté nádobí méně. ;)Místo leštidla ocet. Takto moje myčka funuje už od roku 2007 k naprosté spokojenosti. *nevi*

doplněno 20.01.16 14:55:

Colombo, co jste napsala, to je pravda a mi nedešlo, že už oplachování tabletu rozpustí. ;)

hodnocení

1x

Já nějak nechápu smysl toho košíku.

Pokud to výrobce myčky dodává jako součást myčky, tak je to divný, ale je to možný.

Já co mám vyzkoušený tak myčka nejprve oplachuje nadobí studenou vodou a v té době mám tabletu nebo prášek zavřený v zásobníku. Po dokončení oplachu se voda vypustí, napustí se nová voda a do ní otevře zásobník s tabletou nebo práškem.

Pokud bude tableta v košíku někde v myčce, tak se bude rozpouštět už při oplachování nádobí a hlavní mycí program už moc z té tablety nezbyde.

Pokud to má být košíček (zásobník) pro uskladnění tablet, tak na to ti stačí jakákoliv plastová nádoba, na kterou si uvážeš provázek na zavěšení.

kalokagathia
hodnocení

0x
Dekuji za snahu. Chtela jsem jen poradit, kde koupit.
Ale jiz se povedlo pres vyrobce, ktery se dnes ozval.
Hezky den
verkaskub

Dobrý den,

poradíte mi, co Vám výrobce poradil? Měla jsem košíček ve staré myčce a nechala ho v ní, když jsme se stěhovali v domění, že v nové myčce také bude. Bohužel nebyl :(

Děkuji, Věra

fiik*
hodnocení

0x

Já nechci nic říkat ale není to zbytečné? kdybych chtěl tak tu tabletu můžu dát do košíku na příbory (stejnej efekt) a jak už bylo psáno - myčka předmývá někdy studenou někdy vodou ohřátou na 40°C... já občas když je nádobí hodně špinavé tak nasypu na dveře myčky čajovou lžičku sypkého prášku a dám tabletu do té schránky :) a když není špinavé tak tabletu do schránky a myčka už si poradí :)

Jen mě napadlo jestli do toho tá tableta třeba nevypadne z toho zásobníku.. ale to je asi blbost na to je ten košík moc malej... Jen vím že naše myčka na to má místo kam tá tableta vypadne - takovej plácek na košu pod zásobníkem :)

hk
hodnocení

0x

Než budete dávat do prostoru myčky košíček na tablety, tak si uvědomte, že jakmile zapnete myčku, tableta se začíná rozpuštět. Většina myček na běžný program nejprve předmyje, pak vypusti vodu a následně napustí novou vodu k mytí. Tedy z této logiky plnyne, že tableta se uvolní do předmývací vody a za pár minut se ta voda vypustí. Následně se již nádobí myje jen čisté horké vodě bez mycího přípravku. Tedy tableta patří v myčce do předem určeného prostoru opatřeněho výčkem. Tableta sama pak vypadne do mycího prostoru, až když je myčka v programu pro mytí.

verkaskub

Tablety jsou vícesložkové, vyrábí se tak, aby se rozpouštěly postupně. Je to více přípravků v jednom. Léta jsem košíček používala a vše bylo perfektní. Naopak teď se mi občas stane, že se víčko neotevře a nádobí není dobře umyté.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]