Nejste přihlášen/a.
Tento rozpis jsme z něj dolovali tejden a on už z této ceny asi o moc necouvne. Mně jde o to, jestli ho mám na tu práci v pondělí poslat a nebo ho poslat někam a hledat někoho jinýho. To by samozřejmě mělo cenu pouze za předpokladu, že by to ten někdo jiný udělal výrazně levněji. Děkuji
Plocha obkladů se navyšuje tak na 1,5 násobek kvůli řezání, takže to až tak moc divné není. Ale nechal bych si udělat jinou nabídku od jiného řemeslníka, i když celkově se mi ta cena nezdá nadsazená. Ale koupelnu jsem neviděl. Pokud řemeslník má dobré reference a už jste s ním byl spokojen... Nechejte si rozepsat nebo nechat vyjasnit položky detailně - viz již diskutovaná elektroinstalace. Koneckonců jde o Vaše peníze.
delam v tomto oboru uy celkem dlouho,par bytovych jader mam za sebou,ale takto jsem si nikdy nedovolil nic predrazit. 5,5 m2 sadrosu na strop za ty prachy?padam do mdlob.dali Ti tam alespon impregnovanej proti vlhkosti? pozna se podle toho ze ma zelenou barvu.mam par rad jak usetrit na stavebnich pracich a muzu Ti je rozepsat, ale potrebuji vedet: prace uz probehly,probihaji, nebo jsou dokonceny? platba bude v hotovosti,nebo pres stavebko? sanitarku-geberit(wc),umyvadlo,vanu...doda zhotovitel ,nebo si kupujes sam?zarubne mas asi plech,ze(podle ceny si myslim ze to nebudou oblozky,ty jsou o neco drazsi,ale jde usetrit jinde a vypadaji o poznani lepe).Jeste jednou jsem si precetl predchozi odpovedi a cetl jsem ze nemas vybranou vanu atd. to jsou dalsi penize navic. tak na kolik se pak dostanes?posli mi objednavku a pokud nemas,odepis na vyse uvedene otazky a zkusim Ti poradit,at nezjistis po pul roce,ze se Ti jadro za 150.000,- rozpada,nebo praska. ale vseobecne jde vetsinou rict,ze je nejlepsi vit si delnika z mista bydliste, ten kdo dojizdi,nebo si v miste stavby plati ubytovani si pripocitava naklady.
To co popisujete je asi normální - firma řekne, že je to práce na 2-3 týdny a do nabídky napíše termín za 4 týdny a pak si ještě dožádá další týden - jinak by Vám to předali nedodělané.
Pokuta - firma nemá právo si navýšit bezdůvodně cenu, zvláště při nedodržení termínu, asi bych se hodně hádal o těch 20.tisíc Kč - samozřejmě, pokud byl nárůst v ceně práce, jinak není co řešit.
Dražší obklady? Proč ne, udělali jste správně, hlavně aby byly také dobré, ony ty levné moc nevydrží, takže jestli chcete aspoň 20 let se na ně dívat ... Vanu (rohová) jsme my kupovali asi za 8.tisíc , takže ani ta cena není nic moc drahá.
K původné otázce - ta elektroinstalace za 20.tisíc mi moc drahá nepřijde a to z toho důvodu, že u nás se muselo dělat novévedení až z rozvaděče na chodbě a spolu s koupelnou i rozvod do kuchyně - protože na hliník to nechtěli připojit. Takže +revize +kvalita a je to těch 20.tis v pohodě. Nová revize byla nutná i k navýšení jističe pro elektrárny atd. Fakt je, že si elektrikář i vyřezal v panelech místa pro kablíky, takže co víc chtít?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.