Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotel dakon unical dua

Od: petr21 odpovědí: 13 změna:
Dobry den. Prosim vas o radu. Mam plynovy kotel Dakon unical dua. Kotel topi i tepla voda tece ale nejde mi teplo do radiatoru. Cerpadlo jede. Uz nevim cim by to mohlo byt. Dekuji petr

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radarbrdy*
hodnocení

0x

Porucha nastala z ničeho nic? Předtím to fungovalo? Odvzdušněné radiátory máte? Máte vodu v topném okruhu?

petr21
hodnocení

Ano voda je v radiatorech i v kotli. Cca 1-1,5 bar. Kotel mi topi tepla voda tece ale nejde mi do radiatoru a cerpadlo jede.
radarbrdy*

Co termostat? Máte jej připojený externě po vodičích? Zkuste sejmout víko kotle a odpojit vodiče a spojit vodičem (klemou).

Porucha nastala z ničeho nic? Předtím to fungovalo v pořádku?

petr21
hodnocení

No kotel topil cca rok a ted byl predelan jinam. Topi mi to jen po prvni radiator a dal to nejde odpustil jsem cca 10 litru a topeni je studeny

hodnocení

0x

Jak jste poznal, že točí čerpadlo? Kam žene ohřátou vodu? Ošaháváte trubky, kde jsou teplé? Jak dlouho kotel netopil?

doplněno 19.01.16 21:20:

vrčení není točení čerpadla

Je tam šroubek ne čele, oddělat, otočit šroubovákem,

Když se točí, tak přeci teplou vodu dopraví dále...

Musíte ošahat trubku,

petr21
hodnocení

No tak ze kdyz na cerpadlo polozim ruku tak citim ze vrci
petr21
hodnocení

A trubku mam teplou tu co vede pod cerpadlem. A netopil asi tri mesice ale voda tam byla nebyl vypusten.
petr21
hodnocení

No ten sroubek je v prostret cerpadla?

Ano, měl by být stříbrný

doplněno 19.01.16 21:31:

603902651

doplněno 19.01.16 21:38:

dopoledne..

pete21
hodnocení

Ano je stribrny. A ten kdyz odsrozbuju tak uvidim jestli jde cerpadlo?
petr21
hodnocení

Mohu vas poprosit o telefon ze bych vam zavolal a vysvetlil vse co jsem udelal
petr21
hodnocení

Kdy vam muzu zavolat?
petr21
hodnocení

Dobre zitra vam zavolam kolem cca 10:00 moje cislo je 606151220

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma plynový kotel dakon

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]