Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasklívání lodžie

Od: toskan* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

uvažuji o zasklení lodžie bytu v panelovém domě (délka 5,8 m, Pardubice).

Na trhu existuje celá řada systémů pro zasklení (Optimi, Aluvista, Vario, aj.), každá firma chválí logicky sebe. Našel by se zde někdo, kdo z vlastní zkušenosti má postřehy z různých typů zasklení, popř. odborník, který by poradil, který systém je "nejlepší", kvalitně zpracovaný, konstrukčně v pořádku, spolehlivá firma ...?

Za postřehy moc děkuji! Hezký večer,

D.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonek*
hodnocení

0x

Mám takový pocit, že Vám tu již bylo několikrát poraděno, že si v panelovém domě zpravidla nemůžete dělat "co chcete", správcovská organizace je jediný, koho by jste se měl ptát. Jistě již se někteří nájemnící nebo majitelé z Vašeh domu pro zasklení rozhodli a domluvili se. Doufám, že nejste jeden z těch "problémových" obyvatelů, který se s názorem většiny nesnese a jde záměrně proti všem.

toskan*
hodnocení

Vážený pane,

myslím, že když se někdo na něco ptá, předpokládat by se dalo, že dozví odpověˇv k tématu, ne že to budou komentovat lidé, kteří o tom sami nic neví, jen obecně blábolí.. :) Asi když vybírám "vhodný systém" tak mám asi volnost ve výběru a chci si tedy vybrat, nevím, co je na tom tak složitého k pochopení.. Bezrámový systém zvenku vypadá vždy podobně, ale liší se konstrukce, výkyv skel v boční části, atd... Zkrátka je více možností, ale poradit jsem chtěl spíše já, ne? :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]