Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám elektřinu u společnoeti ČEZ. Pořádně jsem nepochopil, jak probíhá vyúčtování? Prý není potřeba každý rok hlásit stav elektroměru, ale prý ho mohu nahlásit.
Nevysvětlil by mi někdo, když bych stav elektroměru nenahlásil jak poznám, zda mám za rok doplácet či mi budou vracet?
Děkuji
Dobrý den, ČEZ provádí odečet stavu elektroměru přes své pracovníky, kteří udělají odečet u Vás v domě nebo bytě. Takže, někdo přijde a potom následuje fakturace.
Zdravím!
Ahoj.
A pokud mají k měřáku přístup, tak se obslouží sami. To většinou platí pro elměry v panelácích a nebo v nikách, co jsou přístupné zvenčí na domech.
Jinak, to vyúčtování je velmi zmatečné. V našem rádoby konkurenčním prostředí. Málokdo se v tom vyzná. Asi právě tohle byl ten účel, proč to tak úmyslně zkomplikovali.
Ano chápu,
mně jen známý říkal ať si stav eleměru raději nahlásím. Je to z toho důvodu aby si tam ty čísla nevymysleli.
Opravdu ještě chodí lidé z Čezu každém zapisovat elektřinu? V panelových bytech máme eleměr. vždy na společné chodbě.
Děkuji
no oni si ta čísla nevymyslí, oni je když tak odhadnou podle předchozích spotřeb. Já teřva nahlašuji stav každý 1/4 rok . Proč? No proto že jednak může měnit cena a nevím kdy to nastane, za druhé to hlavní= ze zákona mají dodavtelé možnost . pokud nemají odečty, naúčtovat až 70% spotřeby do zimního období, kdy většinou bývá elektřina dražší. Takže já to prostě dělám takto.
Dodavatel je E-ON
Myslíte, že opravdu zaměstnanci z Čezu stihnou třeba během ledna obějít všechny domy a byty v celé ČR a vše zapasat?
Nějak se mi to nezdá.
Hledáte vědu tam, kde není. Já konkrétně jsem u ČEZu právě proto, že u nich je všechno jednoduché, průhledné a je mi celkem jedno, jestli bych jinde ušetřil stovku za rok - s ČEZem max. spokojenost ve všech směrech.
Jak to funguje - odečty dělají různě podle míst bydliště někdo ho má třeba v listopadu, já ho mám v dubnu a vyúčtování mi chodí pravidelně už 12 let v květnu. Dříve chodili zapisovat s bločky, dnes mají elektronické čtečky - přiloží ji k elměru, zmačkne talčítko, uloží data a jde. Jak tady někdo psal, že si dělá samodečty - dělal jsem je taky, mnoho let vždycky k 1.1., protože to se vždycky (nebo skoro vždycky) mění cena. A pokud si ho neuděláte sám, odhadnou to a pokud se cena zvedá nebo klesá, můžete zaplatit o něco víc, když se netrefí. Letos jsem ho nedělal, s cenou se nehýbalo. Samoodečet jsem hlásil roky telefonem (potřebujete u toho mít u sebe svoje odběratelské číslo, které je na faktuře), od loňska mám udělaný účet na jejich webu a tam je všechno - faktury, rozpis záloh, dá se tam zapsat odečet, když si ho uděláte sám atd. A dá se tam třeba taky hned zkontrolovat, jestli máte zaplacenou zálohu a pod. Takže to doporučím - jednoduché, přehledné.
Jinak pokud se mi něco nezdá - poruchou počínaje a čímkoli dalším konče - vezmu tel a volám to jejich číslo 841 841 841 - je to sice tzv. žlutá linka, takže je to o fous dražší než normální volání, ale zatím všechno jsme tam vyřešil k mé plné spokojenosti.
V roce 2016 u nás nebyli určitě, máme elektroměr v domě, vše zamčeno, na zahradě pes...Letos to ohlídám a už jim napíšu a i sem...
vyuctovani je plovouci a zuctovaci obdobi zacina sepsanim smlouvy, ne leden - prosinec, chodi dokonce i jednou behem roku, protoze na fakture je uveden i mezistav... btw. chodi mi rocni vyuctovani v lete
Zaměstnanci Čezu nechodí po všech odběratelích v ČR,protože elektřinu u nás krom Čezu distribuuje i PRE a Eon.Elektroměr odečtou 1 za roka to tak,že v každém regionu odečítají v různé datum,ale jednou za rok.Vy si můžete nahlásit samoodečtem stav elektroměru k 1.1.Zajímavostí je,že alternativní dodavatelé nemají svoje odečíteče a provádějí to pracovníci Čezu.Tchyně mela elektřinu od Českého energetického centra a kupodivu se pracovníci Čezu náhodou spletli o jedno desetinné místo na elektroměru a to dokonce 2x za sebou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.