Nejste přihlášen/a.
Patice dají koupit,vyjdou cenově jak to lepidlo elektromaterial-obchod.cz/...
nebo bych použil tavnou tyčku do tavné pistole
Lepší by byla nová patice, buď tato elektro-paloucek.cz/... nebo dál hledat "patice T8/G13"nebo "G13". Případně takovou, která se dá uchytit šroubem elektromaterial-obchod.cz/... Vím, pokud objednáte, je tam poštovné, ale při dvou kusech už to to bude lepší, stejně časem "odejde"i ta druhá...Dají se přečíst nějaké údaje na poškozené patici? Může to být i T5/G5... elektromaterial-obchod.cz/... Jsou tam i rozměry, budete muset porovnat...
A k lepení, moc dobré zkušenosti s tím nemám, je to dost namáhané; pro některé plasty je správné lepidlo hodně drahé...může převyšovat náhradní díl i s dopravou...
Případně hledat podle výrobce svítidla...
@doktpr365 nějak jsem přehlédl odpověď, nechtěl jsem se opakovat...
Ta na prvním odkazu vypadá dost podobně, jenom tam některé rozměry nesedí, ale třeba by to "sedlo"
Ale jestli jsou nějaké - jak píšete - že jsou přišroubovat samořezkou, tak bych tam asi dal nějakou takovou a bylo by.
Jenom mě napadá, jestli je u všech stejný ten samotný konektor - to by snad mělo být, ne? Myslím že konektor zlstává stejný, ptotože zářivky jsou všechny stejné, jenom ty plasty okolo se mění...
Jinak tam josu údaje:
- T 130
- 251S
- MADE IN ITALY
Ale jak říkám - je to ještě staré komunistické světlo...
Mamut spolehlivě ne. Kdo vám řekne, že takovouto ulomenou patku přilepíte Mamutem, ten ho nikdy neměl v ruce.
Co ten ulomený camprdlík? Máte ho nebo se ztratil? Jestli ho máte, pak by možná pomohlo nějaké sekundové lepidlo, a pak to chtělo ručně vyrobit a univerzálním lepoxem přilepit nějakou výztuhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.