Nejste přihlášen/a.
prosím o radu ,, sundal jsem z balkonu (4x8m) starou popraskanou ipu, pod kterou zatékalo. nyní na mě kouká trochu popraskaný betonový potěr. Co dál s tím? mám v úmyslu dát novou ipu ,, ale čím ošetřit ten betonový potěr? a jakou ipu použít ,aby se občas po ní dalo chodit.. mooooc diky za radu
děkuji za radu ,, postup jsem si prohlédl,, jen je tam finální fáze dlažba ,, což já zatím nechci ,,chtěl bych jen ipu nebo jiný izolační materiál po kterém se dá občas chodit ,, díky
Ipa , zapomeňte na to slovo. To je nejhorší izolace. Pokud chcete jen hydroizolaci, použijte V60S35 lepenku určonou ke svařování. Ale to není pro chození. Definujte slovo "občas", pak vyřešíme jestli budete chodit po lepence v pantoflích, nebo na jehlových podpadcích.
doplněno 28.07.09 18:03:doplním a upřesní. ten špatný povrch je jak nerovný, křivý, výtuky jsou hluboké 1, 2, 3, cm?
ještě nemám úplně stáhlou celou starou ipu (20 % chybí) ,,ale výtluky na starém potěrovém betonu nejsou zatím větší jak 1 cm spíš jen praskliny) , o nerovnosti zatím moc nevím ,, změřím jak bude ipa komplet odstraněna. jinak po balkonu se chodí určitě 2x denně ,, je tam věšák na prádlo a kytky. samozřejmě pod starými plechy je to jako na prvním obrázku na Vašem odkazu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.