Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracka - chyba F06

Od: monika77 odpovědí: 4 změna:
Dobry den, prestala mi fungovat pracka, nezacne vubec prat, hlasi to chybu f06. A take blika kontrolka zamku, jako ze nejsou zavrena dvirka, ale ty zavrene jsou. Prosim poradte co s tim.
Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já mám v návodu použití vyjmenované že F06 je porucha motoru, nebo snímače otáček motoru. Záleží o jakou pračku jde, Já mám Whirpool. Určitě se to neobejde bez zásahu servisáka. Hodně štěstí, ať Vás oprava nezruinuje. Já dala před měsícem 5000 za opravu řídící jednotky :(

vadas*
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud je to pračka Whirlpool, měl jsem podobný problém. Zavolal jsem známého sevisáka a ten mě nadiktoval v určitém postupu otáčet programátorem a mačkat různá tlačítka a chyba se tím resetuje. Je to údajně chyba přetížení motoru. Může být trvalá, ale mě to udělalo již třikrát a vždy pomohlo resetovat. U nás vznikla při praní většího prádla - ložního. Vím že se mě ten návod už jednou podařilo i vygooglit ale dnes to nemohu najít. Zadejte Značku pračky a typ a číslo chyby. Třeba budete mít větší štěstí. Slyšel jsm i že když je servisák parchant, nic neřekne a mění řídící jednotku. Na druhou stranu se může stát že motor odejde skutečně, ale většinou je to jen krátkodobé přetížení a dá se to resetovat a je vše v pořádku.

marcel*

ahoj mozte mi dat ten postup ako to resetovat?

tiez mi vypisuje f06mam whirťpoolku pracku

jirka*
Prosím, neposlal by jste mi postup na odstranění /resetování/
chybného hlášení F6?
Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]