Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrický zámek

Od: kadlik* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

nevíte jestli je nějaký El. zámek s hloubkou do 20mm? Našel jsem jen s hloubkou 28mm

Děkuji

brany-a-branky.heureka.cz/...

Elektrický zámek

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pod 25,5mm hloubky se s velkou pravděpodobností nedostanete kelcom.cz/... BeFo (Bera) to má od 25,5mm výše, jiní výrobci třeba Assa Abloy 28mm kelcom.cz/... Zde je poměrně dost dalších informací o el. zámcích a příslušenství eurosat.cz/... K čemu je nutný zámek až s tak malou hloubkou? Dělal jsem více přístupových systémů, ale ve vyráběných hloubkách nebyl problém... I MINI ELEKTRICKÉ OTVÍRAČE DVEŘÍ PRO HLINÍKOVÉ, DŘEVĚNÉ & PVC DVEŘE mají hloubku 28,1mm viz strana 13 výše uvedeného katalogu...I elektromagnetické zámky (str 20) mají větší hloubku než 20mm...

kadlik*
hodnocení

Dobrý den, moc děkuji za odpověd a odkazy

No, mám nové plastové dveře, 2-patrovej barák a pak jsem zjistil, že jsem měl říct dopředu, že chci používat El. zámek. (připravili by to ve výrobě). Takže stav je takovej, že hloubka stávajícího zámku (nebo jak to nazvat, viz obrázek) je pouhých 20mm. Musela by se prý vyfrézovat drážka do výstuže dveří a tím pádem by se i zhoršili vlastnosti těchto dveří (prostup tepla, těsnost...) Toto si může nechat udělat za 2500kč. Takže prostě hledám nějaké jednoduché řešení a doufal jsem, že takový zámek existuje :(

zakus*
hodnocení

0x

Obávám se, že BeFo má nejmenší zámky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]