Nejste přihlášen/a.
Zdravím, přestěhoval jsem se teď do novostavby bytu, kde mám tedy i novou kuchyň a sklokeramicou desku Electrolux. Deska má nastavení výhřevu 1-9, trochu mě překvapilo její chování-plotny desky nehřejí stále, ale v kratších intervalech neustále zapínají a vypínají, hlavně nižší stupně 1-2 se mi zdají téměř nepoužitelné, protože tehdy plotny pouze na moment zažhaví, pak chvíli nic a pořád dokola, s vyšším nastaveným stupňem se doba žhavení prodlužuje. Řekl bych, že kvůli tomu trvá uvedení tekutiny do varu o dost déle. Zkoušel jsem uvést do varu cca 3L vody v hrnci a zdá se, že díky neustálému vypínání a zapínání plotny vařící voda ani tzv. "neujde" jako např. u plynu. Je to standardní chodání? Doteď jsem byl zvyklý na plyn a asi rok jsem v probájmu používal taky sklokeramickou desku, nicméně ta dle nastaveného stupně hřála neustále bez vypínání. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.