Nejste přihlášen/a.
Zná někdo dobrou (kvalitní práce a nepředražená) fa pro rekonstrukci koupelny? Týká se to Prahy. Jedná se o důchodce - zdravotní potíže - nutné vyměnit vanu za sprch. kout. Děkuji za radu.
Zkuste zadat poptávku - aaapoptavka.cz/... - pokud to není havarijní stav, můžete si vybrat a máte i recenze na dané firmy.
- omlouvám se, že jsem vás nedoporučil - máte možnost, nabídněte své služby... nebo někoho, kdo má tu možnost pomoct tazateli...
- díky za upřesnění, už chápu... Někdy mi to trvá déle. Já s nimi (webem) potíže neměl, takže proto ta nabídka. V Praze je jistě dostatek pracovníků - toto by byl můj postup, kterým bych si jako neznalý okolí hledal řemeslníka. I když první by asi byla obchůzka po bytech okolí, jestli mi někoho dokáží doporučit...
To je asi ta nejhorší možnost.
Není tam ani jeden profík v oboru ,kterého znám. A proč asi. Protože mají své práce dost a nemají důvod ze svých peněz platit desátek firmě aaapoptavka. A mě tam také nenajdeš. A to ze stejného důvodu. Mám 2 ruce a více nestihnu.
Můj obor je úplně jiný. V koupelně jsem nikdy nic nedělal. (mimo mé). Doporučit někoho z Prahy nemohu. Nikoho tam neznám.
Znám různé profíky z různým oborů. Jenže 150km daleko od místa, kde tazatel potřeboval. Proto jsem reagoval pouze na doporučení na aaapoptavka. Přímo oni a plno dalších i už zaniklých mě neustále bombardují nabídkama, abych jim zaplatil za... Je jim úplně jedno, jestli vůbec podnikám, jestli něco umím, jestli jsem podvodník. Hlavní je dostat do kasičky.
Proto byla má reakce taková, jaká byla.
Potvrzuju z pohledu zákazníka. Vybíral jsem okna, střechu a bránu, pak už jsem pochopil, že je to nanic. Vždy jsem pak vybral někoho z okolí, který se nepřihlásil. Třeba okna : Některé firmy nejsou ani schopné pochopit dost podrobně specifikované zadání a místo trojskla a 3 těsnění nacení dvojsklo a nejlevnější profil. Případně z nabídky vypadne dekor, parapety, osazení, demontáž starých, doprava. Hlavně když předtím 2x volají a chtějí upřesnit a ještě v mailové nabídce varují před nekvalitní konkurencí. Ozvalo se mi jen na okna skoro 60 firem a jen desetina nacenila dle zadané poptávky. Jenže ty zase měly vysokou cenu, kterou pořád snižovaly, až se stejně dostaly na stejnou hladinu. Jenom tím jsem ztratil 3 týdny a na to nemám čas. Teď se ptám známých, kde byli spokojení, mám klid.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.