Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osvětlení do pokojíčku

Od: hanca* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, sháním nějaké hezké osvětlení do dětského pokoje pro syna. Chtělo by to něco originálního, protože jemu se jen tak něco nelíbí. Na to že je mu 10, tak je v tomhle horší než já. Sháníme světlo na strop a chtěla bych mu nad postel dát nějaký světelný řetěz, jestli něco takového je. Protože chce vždy nechat světýlka ze stromečku, tak aby to měl něco podobného ale ne vánočního. Víte o něčem?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vánoční ledkove osvětlení tak špatný nápad není. Zvolil bych teple bílou. Bude potřeba vyzkoušet množství a pokud máte sádrokartonovy strop půjde to hezky zabudovat - přívod elektřiny. Teď navíc jsou určitě ve slevě :)
Resp pro jeho rozmar bych to nedělal. Za měsíc se mu to omrzí. Kupte mu 2m nebarevny řetěz, tím ozdobte kytku v rohu pokoje a může to mít jako lampičku. Tím ho snad uspokojite.
mases*

Jo taky jsme jako děti měli přes celý pokoj na stropě natažený vánoční světýlka,ale barevný :)

ria*
hodnocení

0x

Já jsem zbožňovala jako dítě lampiony.. měli jsme je rozvěšený v pokoji, svítily pěkně, na noc jen diodka..

dejv600*
hodnocení

0x

Ahoj,

bych doporučil zož je taky super led pásek popřípadně RPG je to na dálkové ovládání a dá se to nalepit i na strop a i měnit barvy což si myslím že je to super :)když jsem byl malý taky jsem měl světla ze stromečku ale a tohle bych byl rád kdyby to za mě bylo tyhle led pásky je to super věc :)

hodnocení

0x

t-led.cz

led pásek + stmívač

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]