Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připevnění parozábrany na strop z MFP desky

Od: requied® odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

jakým způsobem připevnit parozábranu na plochu stropu který je mfp desky?

Sponkovačka se nechytá (deska je moc tvrdá a spoky se muchlají), kvalitní oboustranná páska je šíleně drahá.

Sice by tam být parozábrana vůbec nemusela, ale rapidně mi zvedne neprůvzdušnost konstrukce.

.

Pod mfp deskou pak bude zavěšený (cca 20cm) sdk podhled s rozvody elektro a vzduchotechniky, takže folie bude viset nad volným prostorem a budou přes ni kotveny přímé závěsy pro SDK.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

robin1*
hodnocení

0x

Obyčejná oboustranka, spoje v místech budoucích závěsů, překryté cca 7 cm širokýmy pruhy asi už čehokoliv (MFP, OSB DTD)

hodnocení

0x

Co je drahé? 110Kč za pásku 19 mm?

doplněno 14.01.16 07:32:

Já nemůže, jen sdělím, stavte se, já Vám jí prodám.

Definujte co je kvalitní?

Na Váš účel vyhoví.

19 mm hasoft.cz/...

tato je lepší, ale dražší.. hasoft.cz/...

hodnocení

můžete dát nějaký odkaz na kvalitní oboustrannou pásku za 110,-?

hubas*

Vhodné lepidlo aplikované celoplošně buď válečkem nebo nástřikem. Do pásky bych osobně nešel.

jaké lepidlo konkrétně?

hodnocení

Ještě jsem si řikal použít nějakou hodně tvrdou folii (něco v síle jako "nopovka" bez nopů) a té by stačilo když by jí po 1m držel přišroubovaný závěs na sdk.

vezměte kalkulačku a počítejte...pak koupít oboustranku a nalepíte to, jako ostatní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]