Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodloužení vodovodního řádu s ATS

Od: mathys* odpovědí: 2 změna:
Setkal se prosím někdo s tím, že musí prodloužit vodovodní řád, vybudovat ATS (vše na své náklady) a toto poté předat skoro zdarma vodovodům? Kdo po předání platí náklady na provoz ATS?DíkyMartin

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Tohle je skoro běžná praxe. Obce si zařídí nějakou dotaci (nebo taky ne), vyberou dodavatele a nechají postavit novou třeba i doplňující přípojku a třeba zase i s ATS. Potom by mělo dojít k nějaké dohodě a předání díla VaKu. Někdy jim to může trvat třeba i 3 roky, kdy je vodovod suchý a pak i rok i napuštěný a ale stále se z něho nedá odebírat voda pro koncové zákazníky. Náklady potom už má nový vlastník. T.j. Vodárny. Takhle to prostě funguje.

mathys*
hodnocení

Ahoj.

Díky za odpověď. Vznesl jsem dotaz na VaK ale bohužel žádnou informaci o převzetí jsem z nich nedostal. Zajímalo mě hlavně to, kdo bude platit za elektřinu spotřebovanou v ATS (samotné odběrné místo). Jsme na to 3 stavebníci takže náklady si rozdělíme.VaK zatím taktně mlčí :).

Martin

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]