Nejste přihlášen/a.
dobrý večer všem,chtěl bych se zeptat provozuji doma na balkoně takovou malou solární elektrárnu,jelikož ale bydlím u rušné silnice tak panely jsou vetšně špinavé chtěl jsem se zeptat zda má smysl můj nápad vůbec realizovat,představoval bych si to tak že bych na horní hrany panelů dal klasickou pvc trubku a udělal tam díry a tekla by z toho voda která by čistila ty panely a jako pohon bych použil čerpadlo ostřikovačů a na to se chci ještě zeptat zda má to čerpadlo dostatečný výkon,nebo jestli by jste měly lepší nápad místo té trubky,zkoušel jsem hledat nějáké rozprašovací trysky ale marně,nebo jestli je to celkově blbost a nemám se do toho pouštět,dám sem obrázek jak jsou ty panely asi velké,zatím díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.