Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malý náčrt stavby domu pro stavební úřad

Od: deemos odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám dotaz, je možné najít na netu nějakou aplikaci, u které by byla možnost vytvořit si vlastní nákres, malého lajckého plánku pro stavební úřad, který koresponduje s mým plánem vs.regulativem toho co je možné na pozemku postavit, takový malý předprojekt? Nebo stačí jen namalovat ručně, dříve jsem si nechal přes poptávky aaa dělat nabídky na projekty tak mám koordinační nákres-pudorys-v jakých místech na pozemku, vypadá to profesionálně, jen bych chtěl doplnit, nákres čelní, zadní, případně a se všim v ostrém uhlu: dum, prední zed, vjezd. Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

pro vydání stavebního povolení potřebujete kompletní výkresovou dokumentaci, s tím spojenou dokumentaci elektrorozvodů, odpadů. vody požární zprávu atd tedy sám si nic namalovat nemůžete pokud tedy na to nemáte patřičná oprávnění

rocco*
hodnocení

0x

S laickým domácím náčrtkem Vás ze stavebního úřadu vyfičí jako rychlokometu. Nejančete, musíte mít kompletní dokumentaci od projektanta

deemos
hodnocení

Ano jasně, ale jen na stavebním úřadě ukázat jetli by mi to projektant mohl narýsovat, aby to pak nepřekresloval znovu, když se to úřadu nebude líbit. Nebo jesti si tam sám zavolá, než začne rýsovat.

ria*

Zkuste SkatchUp rychlý, jasný, intuitivní, a když vás to bude bavit, můžete si vymodelovat domek sám..

deemos
hodnocení

Díky, zkusil bych ale nejde mi to nainstalovat. Mám win. Vista. Soubor stáhnu, ale dál to nainstalovat nejde.

mcmerkurion*

... stáhni zde a nainstaluj podle pokynů:

radekryznar.cz/...

onlinesketchup.cz/...

nikdo*
hodnocení

0x

Jestli jste někdy zkoušel cokoliv podobného AutoCADu, tak si stáhněte DraftSight. Je zadarmo-Free, jen za registraci. Ale nevím, jestli poběží pod vistama. Myslím, že potřebuje W7.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]