Nejste přihlášen/a.
Tomáši, omlouvám se za upřimnost, ale asi nic o oknech nevíte.
Z Vašeho popisu nepoznám, co vybrat, ale to nevadí. Důležité je, jaké bude zasklení. I ty nejlepší rámy s mizerným sklem jsou k ničemu. Ale na kvalitní zasklení, nelze dát mizerný rám.
Takže trojskla, tři těsnění, dobré zapravení. To že je to dílna, vůbec nevadí, jde o vytátápění v zimě a přehřívání v létě.
J8 mám od LIma a trojskla, a spokojenost.
Tomáši, pokud dále alespoň trojskla 12/4/12/4/12, již nehledejte kvalitu plastu. Špatné plasty se nedělají, jen obyčejná zasklení a mizerné zapravení do zdí.
Já mám tři oblíbené, PZM Okna, Slovaktual, PKS, Před chvíli jsem koukal na nabídku okna Macek, ale to je peněz.. za stejné dílo. Ale mám tam asi 3x napsáno sleva...
poslední příspěvek
Vemte nejsilnější rám.
Já souhlasím s Milanem pod trojsklo bych už dnes nešla, je to pár korun navíc, to raději bez dekoru, ale trojskla. Na trojsklech se v zimě nesráží voda, na omak je vnitřní sklo i v mrazech teplé, je to s dvojsklem neporovnatelné.
Spíš než na okna bych hledala recenze na dodavatele, protože sebelepší okno, když se blbě osadí, tak je horší než to staré, a že na tom našem trhu s okny je hromada rádoby odborníků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.