Nejste přihlášen/a.
...melouchář ti sám těžko přeloží střechu,na to je lepší parta,už jen kvůli vybavení,a ta parta,to už je vlastně malá firma (aspoň co jsou tady u nás: tesař,klempíř,zedník,+1až3 pomocníci) ... @diesel má pravdu...
... bez vozejku to budete na střechu nosit tejden,a on holt ten vozejk něco stojí,a střecha neni chodnik,aby se počkalo,až přejde déšť třeba měsíc a ne každej taky na střechu vyleze...(a zadara nikdo nedělá)...
Tak nějak to nechápu chcete budovat bydlení a nemáte na to dostatek financí a hledáte jak mít vše co nejlevněji v nevyšší kvalitě jako ostatní za normální cenu a ještě stačíte závidět že si někdo svou prací na něco vydělá?
Myslím že melouchem to vyjde jen nepatrně levněji.lepší i když stejně ,jen nepatrně levnější, bude oslovit pár soukromníků a pak dle smlouvy i bez starosti s materiálem!
Nevím jak velkou máte střechu-těch 250 000 bych viděl jako +- běžnou cenu na běžném RD , třeba na takovém jako je v Dukelské ulici č.62 -ten žlutý nebo ten šedivý vedle (V CB! google.cz/... )
Tu partu co znám,že toto dělají (cca5 kluků-tesaři- klempíři-pokrývači ,jsou z býv fy.občas jsem s nima na zápůjčku pracoval-my,zedníci potřebovali na výpomoc tesaře,tak proto výpůjčka) i s materiálem asi v takovém rozsahu jak jsem dal odkaz,Oprava starých-špatných trámů,laťovaní atd+ vše okolo za cca250 000 ,silně pochybuji že oproti tomu ušetříte,ano ale pokud se nebude zasahovat do stávajícího krovu,jen položení nové krytiny pak ano!Ovšem záleží na velikosti-od toho se vše odvíjí-oslovte vícero firem, a OSVČ-každý toto dělající má více méně skupinu ,partu osob k sobě takže ne jeden ale vždy jej jich víc!
pěkný den...něco podobného jsem zežil.Sundat starou střechu (eternit) až na prkna.Položit fólii,latě,oplechování,tašky...čtyry dny?PHA HA,CHE CHE.Jen vozík na střechu 3000kč za den (2 dny než nebyl potřeba).Co šlo jsem si udělal.Jestli nespěcháte počkejte a hledejte.Oslovil jsem několik firem a cena se celkem rozcházela +- 50 000kč.V létě jsem se dohodl s firmou na termínu a v březnu šla střecha dolů.Brzy zjara nemívají práci,tím se líp dohodnete a na fuškaře zapomeňte...
Zkuste zajít na pily,některé zaměstnávají přes zimu tesaře a pak je posílají na stavby.Má to výhody seženete tesaře,potřebný materiál dovezou a je snima domluva.Pily které mají sušičku bych upřednostnil.Vědí i o pokrývačích.Nebo dokonce mají i pokrývače.Takto proběhla naše rekonstrukce.
Nebo vemte auto a koukejte kdo dělá rekonstrukci střechy.Není nic jednodušího než se jen zeptat.Dozvíte se hodně informací i recenzi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.