Nejste přihlášen/a.
Chci obložit vstupní venkovní schodiště a nevím, zda-li použít schodové lišty nebo ne. Prosím poraďte. Výhody a nevýhody. Děkuji
chystám se na to samé a došel jsem k závěru nepoužít.
Proti - rozbije to vzhled, v případě pádu horší následky na těle, časem se ošoupe, kdo na to bude koukat.
Pro - nenašel jsem
Koupím pořádnou dlažbu a musí vydržet jako stávající betonové schody. Obkládádat budu jen kvůli estetice, betonu nic není. Ani vroubkované schodovky nemám v úmyslu. Fakt je, že schodiště je kryté, nesněží na něj ani neprší.
Když je dobře upevníte tak jo.Ale můj názor.Jestli dáte dlažbu,tak na hraně to překryjete nejdřív z čela a pak plochu(jako druhé to po čem se chodí aby jste zamezil zatékání) a je to a za lištu ušetříte.Na úraz je to jedno,jestli se Vám ty schody zvednou tak si natlučete s lištou i bez ní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.