Sundal jsem polystyrénové stropnice a na panelu zůstalo lepidlo. Je nějaký způsob jak lepidlo seškrábnout? Chci strop štukovat a vrstva štuku by musela být zbytečně velká. Zkoušel jsem máčet a nahřívat, ale pořád to jde špachtlí špatně.
jedině zbrousit například vibrační bruskou, ale je to neuvěřitelně obtížná práce, raději zvažte kolik je vysoká ta vámi zmíněná zbytečně velká vrstva štuku?
lulyi*
ahoj.moja mamka bola maliarka 30rokow a ti odkazuje z horucou mydlowou wodou.pojde ti to.pa wela stastia.
Většinou se na lepení polyše používá disperzních lepidel a ty sou po zaschnutí vodou nerozpustný.Naštěstí to máš na panelu a tak by se to dalo řešit horkovzdušnou pistolí ze škrabkou.
Horkovzdušnou pistoli jsem nesháněl. Ale nakonec to jde celkem dobře se špachtlí, do které se může tlouct kladivem (má na rukojeti kovovou plošku). 2 stropy jsem dělal 6 hodin s výpomocí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.