Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seškrábání lepidla z panelu po stropnicích

Od: tomas* odpovědí: 4 změna:
Sundal jsem polystyrénové stropnice a na panelu zůstalo lepidlo. Je nějaký způsob jak lepidlo seškrábnout? Chci strop štukovat a vrstva štuku by musela být zbytečně velká. Zkoušel jsem máčet a nahřívat, ale pořád to jde špachtlí špatně.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
jedině zbrousit například vibrační bruskou, ale je to neuvěřitelně obtížná práce, raději zvažte kolik je vysoká ta vámi zmíněná zbytečně velká vrstva štuku?
lulyi*
ahoj.moja mamka bola maliarka 30rokow a ti odkazuje z horucou mydlowou wodou.pojde ti to.pa wela stastia.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Většinou se na lepení polyše používá disperzních lepidel a ty sou po zaschnutí vodou nerozpustný.Naštěstí to máš na panelu a tak by se to dalo řešit horkovzdušnou pistolí ze škrabkou.

tomas*
doplnit odpověď
hodnocení

Horkovzdušnou pistoli jsem nesháněl. Ale nakonec to jde celkem dobře se špachtlí, do které se může tlouct kladivem (má na rukojeti kovovou plošku). 2 stropy jsem dělal 6 hodin s výpomocí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]