Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupelnova vana-čištění nebo naterPOrďte

Od: erotoman* odpovědí: 3 změna:

Poradte jak ošetřit koupelovou vanu v případě,,že je její emailový nátěr je na několik místech poškozen-sedřen

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já jsem hluboce přesvědčená, že nemá cenu cokoliv zkoušet a aplikovat. Je potřeba koupi vanu novou. Ceny zas až tak závratné nejsou a když trochu umíte nebo máte kamaráda, který umí, není o čem mluvit a vanu vyměnit.

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím , v praxi jsem se setkával s vanama , které byly renovované a vždy toho zákazník litoval . Ta kvalita a trvanlivost tam není. Já osobně nedoporučuji.

Musel jsem se pousmát , jak tady paní říká , že ceny nejsou až tak závratné a montáž je jednoduchá. Montoval jsem vany i za 200 tis. Já sám mám za 52 tis. Ve většině případů se musí rušit obklad a je problém ho nahradit. Buď se nedá sehnat a nebo nesedí odstín. Klasická zazděná vana - vybourání asi 1000,- usazení vany - asi 800,- zazdění o obložení asi 1500,- skoro 1,5 dne práce.

jabraka*
hodnocení

0x

Koupelnové vany jsou kovové(litina,nebo plech)a jsou na povrchu smaltované.Jiné jsou plastové,laminát s povrchem akrylát.

Smaltované neodolávají kyselinám,tedy i prostředkům,jako je SAVO,DOMESTOS a pod.Pokud je smalt zeslaben,nezbývá,než použít vanovou akrylátovou vložku,případně jen nátěr emailem jedno,nebo dvousložkovým.Životnost se prodlouží o dva až tři roky. ceys.cz/...

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]