Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obložení soklu flexiobklady

Od: hw odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s flexiobklady? Chtěl bych tím obložit sokl. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

siki*
hodnocení

0x

A co brickland? Je to finančně náročnější, ale fak dobrý

alf*
hodnocení

0x

tak začínám mít zkušenosti. Dnes v pozdním odpoledni jsem začal. Nejhorší na tom je, vymyslet to. Pokud srovnám práci s dlažbou nebo obklady klasickými nebo falešnými cihlami tak tohle absolutně vyhrává. Pohoda, čtyřka zubatka, nůž, metr a jde to. Na ohyby pomůže horkovzdušná pistole. Obkládájí tím celé domy, neměl by být asi problém ani sokl. Fakt největší problém, nejsa obkladač, byl vymyslet vazby a výklenky u dveří a čekají mě ještě dvě okna.

Obložení soklu flexiobklady

technikjirik*
hodnocení

0x

tak stímhle jsem se ještě nesetkal v reálu. Jenjsem o tom četl. Jsem zvědavý na zkušenosti za rok dva..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]