Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automatický kávovar - cca do 15 tisíc

Od: erebos odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

už mi došla trpělivost s těmi šidítky "tlak 15 bar", které po pár týdnech začnou dělat místo kafe jen mizernou břečku.

Doporučte prosím automatický kávovar, cca do 15 tisíc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
S tímto mám osobní zkušenost. Resp mám jeho dražší typ, ale pokud nepožadujete mléko tak bude dobrý.
kavovary-cajovary-espress/...
doplněno 02.01.16 17:55: Jen nepoužívejte že chcete 2 kávy najednou, neudělá je ani z poloviny tak dobře jako po jedné!
Automatický kávovar - cca do 15 tisíc

nox®
hodnocení

0x

Pod stromeček jsem si nadělil kavovary-cajovary-espress/...

Maximální spokojenost, káva výborná. Doporučoval mi ho známý, který ho má už přes rok a je také spokojený.

ekr®
hodnocení

0x

Jako ostatní doporučím taky stejnou značku, já mám tenhle DeLonghi ECAM 23.450.S, myslím že už ale není v prodeji ale má samože náhradu,novější model.Už přes rok a půl,stál 15 tisíc teď sem koukl na statistiku počtu káv a sám sem nevěřil kolik sme toho už udělali.Je tam přesně 4075 káv a za tu dobu 3 odvápnění, děláme hodně i čaj , je u toho i mlékovka ze začátku se to používalo celkem dost ale v poslední době už skoro vůbec, pijeme teď hlavně presíčka, našli jsme si obchůdek s kávou kde vám poradí a seženou na co si vzpomenete co se kávy týče, takže jsmezase ve fázi testování, jednu dobu jsme pili černou jacobsku ta nám chutnala nejvíce a cena v pohodě 3 sta za kilo. No a teď jsme se rozmlsali trošku draššími druhy.Za tu dobu co to máme žádný problém, sem tam to vyčistím od zbytku kávy, vypláchnu spařovací jeddnotku a vydezinfikuji nádobu na vodu to je vše k ůdržbě o odvápnění si to řekne samo podle nastavení tvrdosti vody.Opravdu se nevyplatí na dobré kávě šetřit.;)

vadas*
hodnocení

0x

Ahoj, zkus se mrknout na Švýcarskou značku Jura. Ostatní kávovary se dělají z 90% v číně či tajvanu. Jura je jeden z mála posledních značek co se dělají poctivě a navíc ve Švýcarsku, což si myslím něco říká samo o sobě. V mém okolí má automaty asi 8 lidí a většina z nich začla u jiných značek kůli ceně a po pár letech a servisech máme všichni Juru a tím i po problémech. Jen můj názor a zkušenost - na firmě mám Juru 3 rok, o něco lepší model, dělá cca. 35 káv denně, cena 34000,-, servis 0.-. Samozřejmě na doma zbytečné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]