Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký regulátor na propan butan lahev?

Od: patrikus® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

potřebovali bychom vědět jaký má být průtok v regulátoru + vstupní a výstupní tlak. Jedná se o vaření na sporáku, moc děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ono nejde o průtok, jde o regulaci tlaku. Na PB lahve se používá toto:

super-naradi.cz/...

02.01.16 15:28
hodnocení

Děkuji !

joudic*
hodnocení

2x

30mBar s prutokem 1,5kg/h staci, ale ted uz bych si koupil regulovatelny a nebo bych zkusil spis 50mbar se stejnym prutokem, chce to vetsi prutok pro plynovou troubu nebo vetsi vstupni tlak (ale funguje dobre, jen to trva nez se nahreje), 3plotynky najednou se mi dost trapi, musel jsem dat vsude o kousek vetsi trysky a pomohlo to jen trochu... bud je to zasvinene a nebo to chce 50mbar. Uz jsem takto pred 10ti lety bydlel taky a vim, ze sporak na PB umi frcet 2x lip nez ted. Jo a neberte plyn Flaga, znici vam nadobi.

hodnocení

Děkuji za odpověď no my tu Flagu někdy berem ale netušil jsem že mi plyn může ničit nádobí.Což se opravdu stává.

pohanka*
hodnocení

0x

Já nevím, ale plynař, který Vám zavádí plyn tuto věc zná, takže byste měl všechno nechat na něm. Je nutné dodržet předpisy a mít na vše doklad. Kdyby se stal nějaký malér, tak byste nedostal nic od pojišťovny, nehledě na zničené zdraví, nebo životy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]