Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bazen ci jezirko

Od: karelllamik odpovědí: 4 změna:
Dobry den. rozhodl jsem se pro deti vybudovat bazen . Ale vubec nevim do ceho jit ! Nejvic se mi liby koupaci jezirko ale nechci byt jeho otrokem...muze mi nekdo sepsat vyhody-nevihody?nebo se straceneho bedneni udelat bazen a nechat potahnout folii?posledni a asi nejlevnejisi moznost koupi bazen v manfildu?nechci za bazen nebo jezirko utratit nejak moc penez ,vsechnu praci su udelam sam !jen se nemuzu rozhodnout . Bazen ci jezirko nechci moc velke!dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, jak bazénu, tak jezírka budete otrok :).. taťka nám kdysi jako dětem udělal bazén a přes léto neřeší nic jinýho, musí být správné hodnoty, příjde teplé počasí, bazén zezelená.. Já bych volila jezírko s plavací" pevnou částí, nebo folií, bez chloru s rybkama, rostlinami. Rostliny nečistoty po chemické stránce vyčistí samy, rybky spolknou hmyz, co na hladinu spadne.. a ještě to lépe vypadá..:)

hodnocení

0x
Taky bych šel do jezírka s pevnou částí. Kdyz se navrhne a zrealizuje správně, tak vyžaduje méně péče než bazén.
Nevýhoda že aby to fungovalo tak musí být dost velké
janm*

I dle mne je jezírko "lepší" byť i já mám za to že aby dobře fungovalo s minimální obsluhou je třeba aby bylo "větší".

Pro malé děti bych koupil větší nafukovací bazén za "pár" korun na to "počvachtání" protože v našich zem. šířkách někdy není těch "koupacích dnů" mnoho a jinak bych je raději vždy vzal někde k vodě, také jsme to tak praktikovali a je to "rozmanité" "levnější" "bez starostí" zajít na koupaliště bazén, a výborné leč opomíjené je přírodní koupání, jezera, řeky, rybníky, apod., po každé se dá zajít zajet někam jinam dle chuti a počasí, z toho důvodu jsem vybudování bazénu a jeho údržbu nechal "plavat" :)

doplněno 02.01.16 10:37:

P.S.

Raději jsem děckám koupil nafukovací člun (pro 3 dospělé osoby dají se sehnat i dosti levně na to poježdění stačí netřeba "profi" za dvacet tisíc kupoval jsem cca do 2 tisíc...(+,-) a vedle koupání se dá na řekách jezerech apod., i "popojíždět" je to zase "něco jiného" a je to bezva, děcka se nenudila je to pro ně "pestřejší", bazén by byl pro nás "omezení práce náklady na víc"ale to už záleží na posouzení jednoho každého :)

jabraka*
hodnocení

0x

Koupací jezírka jsou naší doménou.Vybudovat ho není až tak velký problém.Vybagruje se díra do země a obezdí ztraceným bedněním,okolo se ponechá pruh mělčiny,asi 20 cm hluboký,šíře 60 cm.V tomto prostoru budou vysazený vodní rostliny,odstraňující nečistoty z vody.Celý prostor se pohryje jezírkovou folií,která se svaří nebo slepí,z nakoupených pásů.jezírko se propojí s cirkulačním okruhem,který vodu odvede přes pískové filtry,případně i UV ozáření zpět do mělkého pásu s rostlinami.Odtud odtéká do jezírka.

Bazen ci jezirko
Bazen ci jezirko #2
Bazen ci jezirko #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]