Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak bazénu, tak jezírka budete otrok
.. taťka nám kdysi jako dětem udělal bazén a přes léto neřeší nic jinýho, musí být správné hodnoty, příjde teplé počasí, bazén zezelená.. Já bych volila jezírko s plavací" pevnou částí, nebo folií, bez chloru s rybkama, rostlinami. Rostliny nečistoty po chemické stránce vyčistí samy, rybky spolknou hmyz, co na hladinu spadne.. a ještě to lépe vypadá..![]()
I dle mne je jezírko "lepší" byť i já mám za to že aby dobře fungovalo s minimální obsluhou je třeba aby bylo "větší".
Pro malé děti bych koupil větší nafukovací bazén za "pár" korun na to "počvachtání" protože v našich zem. šířkách někdy není těch "koupacích dnů" mnoho a jinak bych je raději vždy vzal někde k vodě, také jsme to tak praktikovali a je to "rozmanité" "levnější" "bez starostí" zajít na koupaliště bazén, a výborné leč opomíjené je přírodní koupání, jezera, řeky, rybníky, apod., po každé se dá zajít zajet někam jinam dle chuti a počasí, z toho důvodu jsem vybudování bazénu a jeho údržbu nechal "plavat" ![]()
P.S.
Raději jsem děckám koupil nafukovací člun (pro 3 dospělé osoby dají se sehnat i dosti levně na to poježdění stačí netřeba "profi" za dvacet tisíc kupoval jsem cca do 2 tisíc...(+,-) a vedle koupání se dá na řekách jezerech apod., i "popojíždět" je to zase "něco jiného" a je to bezva, děcka se nenudila je to pro ně "pestřejší", bazén by byl pro nás "omezení práce náklady na víc"ale to už záleží na posouzení jednoho každého ![]()
Koupací jezírka jsou naší doménou.Vybudovat ho není až tak velký problém.Vybagruje se díra do země a obezdí ztraceným bedněním,okolo se ponechá pruh mělčiny,asi 20 cm hluboký,šíře 60 cm.V tomto prostoru budou vysazený vodní rostliny,odstraňující nečistoty z vody.Celý prostor se pohryje jezírkovou folií,která se svaří nebo slepí,z nakoupených pásů.jezírko se propojí s cirkulačním okruhem,který vodu odvede přes pískové filtry,případně i UV ozáření zpět do mělkého pásu s rostlinami.Odtud odtéká do jezírka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.