Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak bazénu, tak jezírka budete otrok .. taťka nám kdysi jako dětem udělal bazén a přes léto neřeší nic jinýho, musí být správné hodnoty, příjde teplé počasí, bazén zezelená.. Já bych volila jezírko s plavací" pevnou částí, nebo folií, bez chloru s rybkama, rostlinami. Rostliny nečistoty po chemické stránce vyčistí samy, rybky spolknou hmyz, co na hladinu spadne.. a ještě to lépe vypadá..
I dle mne je jezírko "lepší" byť i já mám za to že aby dobře fungovalo s minimální obsluhou je třeba aby bylo "větší".
Pro malé děti bych koupil větší nafukovací bazén za "pár" korun na to "počvachtání" protože v našich zem. šířkách někdy není těch "koupacích dnů" mnoho a jinak bych je raději vždy vzal někde k vodě, také jsme to tak praktikovali a je to "rozmanité" "levnější" "bez starostí" zajít na koupaliště bazén, a výborné leč opomíjené je přírodní koupání, jezera, řeky, rybníky, apod., po každé se dá zajít zajet někam jinam dle chuti a počasí, z toho důvodu jsem vybudování bazénu a jeho údržbu nechal "plavat"
P.S.
Raději jsem děckám koupil nafukovací člun (pro 3 dospělé osoby dají se sehnat i dosti levně na to poježdění stačí netřeba "profi" za dvacet tisíc kupoval jsem cca do 2 tisíc...(+,-) a vedle koupání se dá na řekách jezerech apod., i "popojíždět" je to zase "něco jiného" a je to bezva, děcka se nenudila je to pro ně "pestřejší", bazén by byl pro nás "omezení práce náklady na víc"ale to už záleží na posouzení jednoho každého
Koupací jezírka jsou naší doménou.Vybudovat ho není až tak velký problém.Vybagruje se díra do země a obezdí ztraceným bedněním,okolo se ponechá pruh mělčiny,asi 20 cm hluboký,šíře 60 cm.V tomto prostoru budou vysazený vodní rostliny,odstraňující nečistoty z vody.Celý prostor se pohryje jezírkovou folií,která se svaří nebo slepí,z nakoupených pásů.jezírko se propojí s cirkulačním okruhem,který vodu odvede přes pískové filtry,případně i UV ozáření zpět do mělkého pásu s rostlinami.Odtud odtéká do jezírka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.