Nejste přihlášen/a.
Ahoj, scháním pojistku proti zpětnému toku spalin pro karmu Mora vega 10 max. Našel jsem pouze tuto pojistku, kde ale píšou termostat/omezovač teploty. Vzhledově vypadá celkem stejně (současná je světle hnědá). Můžu jí koupit nebo jsou v nich nějaké rozdíly?
Ještě by mě mimo to zajímala jedna věc. Je opravdu ta zakroužkovaná pojistka proti zpětnému toku spalin? Tu vlevo nahoře chápu (je u komína), ale tato je na plíšku u potrubí kudy teče horká voda a tudíž podle mě jistí teplotu ohřevu stejně jako vlevo havarijní termostat, který je přímo na potrubí. Nebo se pletu? Díky moc
Máte to jasně na obrázku na potrubí je havarijní proti přehřátí vody a nahoře je spalinová Osobně vám radím obraťte se na servis a opravnu plynových spotřebičů hrajete ruskou ruletu o vlastní život Pokud do tohoto míníte zasahovat.Ze zákona máte povinnost nechat jednou ročně zkontrolovat plynový spotřebič
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.