Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parotěsná folie

Od: frony® odpovědí: 3 změna:

Zdravím místní rádce v předvánoční době,

mám dotaz ohledně parotěsné folie do podkroví na izolaci. Mám možnost levného přístupu k ROLLJET T 5000 (podlahový pás pod podlahové topení - izopol.cz/... Chtěl bych se optat, zdali bych ji mohl použít i jako parotěs...

Předem moc děkuji za radu a přeji příjemný konec roku.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Použít by to asi šlo, ale nedělal bych to.

Bude se stím špatně pracovat (je to folie kašírovaná na pásech tepelné izolace) a bude se hodně špatně napojovat( na konstrukce, na druhou řadu, atd...)

Za jakou cenu ho máte? Není lepší ho prodat a koupit nějakou normální kvalitní parozábranu?

hodnocení

12Kc/m a je to jen cista folie bez EPS. Ale tento druh. Samostatne jsem ji nikde nenasel a moc neznam vlastnosti...

tonda27
hodnocení

0x

tak pockat, parotesna folie (nereflexni) se da normalne koupit od 8 Kc za metr. I kdyby to bylo 20 Kc za metr, kolik toho potrebujete - 100 metru? Bavime se o rozdilu 1200 Kc u tak duleziteho stavebniho detailu jakym je parotesna vrstva v podkrovi? To bych usetril radeji jinde. Koupil bych parotesnou folii - minimalne gramaz 150, lepidlo a pasky na parotes a vyhral bych si s detaily. To, co zamyslyte, je dle meho nestastne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]