Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silné lepidlo na všechno?

Od: rotorod® odpovědí: 5 změna:

zdravím chci se zeptat máte nějakou zkušenost s nějakým lepidlem na menší i větší lepení? nějaké silné co fakt vydrží a drží a je přitom univerzal? ano ja vím že na dřevo je nejlepší to, na plasty ono, na keramiku tamto atd... ale ja nelepím ve velkém množství... sem tam np něco od hodinek, něco děckám od hraček, něco od pomůcek do kuchyně apod...prostě sem tam cokoliv...

vteřinové lepidlo to obyčejné po 10kč/ks není vždycký ideál u mě, hlavně u toho žo ta věc nedrží dostatečně pevně... máte zkušenosti s něčím lepším? díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Nic jako univerzalni lepidlo neexistuje.

sanyo*
hodnocení

0x

Těžko takto nekonkrétně sdělit, ale v zásadě jsou nejlepší lepidla tzv. dvousložková, která se smíchávací dohromady, mají největší pevnost. Pouze je nutné dávat pozor na příslušný výber, zejména u tzv,. plastů musí být člověk opatrný. Jinak lepí skoro všechno.. Na boty, ohebné věci s kůže a pod. mám to lepidlo v tubě, které se táhne jak med.., jinak v současné době mnoho slepíte rychle a pevně s tavnou pistolí...

daniel*
hodnocení

0x

"řemeslnická-stavební lepidla" .. mamut,den Braven. Mega-fix apod. se prodávají v tubách cca 290g to je do "pistole" ale i v malých 25g baleních tj. o něco více než vteřinové a 120g to vypadá jako zubní pasta..

O pevnosti svědčí to že je určeno k montování poliček, světel apod. nostnost je obyvkle 20-30kg/cm2

na lepení hraček by mohla být dobrá tavná pistole ;)

hodnocení

0x

Úplně univerzální, na všechny materiály, které bude opravdu držet, tak to neseženete. Každý materiál je přece jiný a jinak savý. Proto máte špatné zkušenosti se vteřinovým lepidlem. A navíc už ani není té kvality, jako když se objevilo na trhu. A ani tenkrát s ním nešlo lepit úplně všechno. Já mám dobré zkušenosti s Mamutem a tím "bez hřebíků", ale také tím neslepím všechno. Na plasty musí být jiné a tak dál...

hodnocení

0x

Vteřiňák za 10 peněz za kus, asi není to právé ořechové. Viděl jsem jakousi předváděčku, na vteřiňák, kde prodejce slepil přetržený klíňák, a ten držel jako "přilepenej". Ale cena krát 30.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]