Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bytový designer?

Od: designerr odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

máme malý byt, proto bychom si ho chteli zaridit tak, aby byl co nejuzitelnejsi, nejpraktičtější a vše se pěkně i designově naskladalo. Využít vysoké stropy, nejak šikovně třeba rozdělit místnost atd. Moc se mi líbí uspořádání v Ikea, malé, ale utulné, moderní a je tam vše potřebné. Myslíte, že ti bytový designéři (nebo jak se jím prosim říká ...?) prijdou i k vám a něco vymyslí i tam? Nebo máte s nimi někdo zkušenosti? Kolik vás to přibližně stálo a jak to chodí?

Samozřejmě bych si asi byt uspořádala sama, ale nemam takovou fantazii na kombinovaní a vymýšlení. Nebo znáte někdo nějakou webovou stranku kde jsou tipy atd?
Předem opravdu moc děkuji za odpovědi. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

1x

dobrý den, já mám uloženo v oblíbených dva typy, jeden je z Ikea:

hodnocení

0x

V IKEA mají počítač s programem nabídky a uspořádání nábytku. Tam bych začala. ;)

doplněno 28.12.15 16:05:

Když máte vysoký strop, vymyslete spaní na pilotech nebo jak se tomu říká. Prostě hodně výšený prostor na spaní a pod ním nějaký nábytek, stejně televize má být níž, než má sedící člověk, oči. :)

designerr
hodnocení

Ano, takto jsme si dělali kuchyni. Ale teď jsem žela na mysli naši obýváko-ložnici. To tam jde taky něco podobneho naplanovat, ale poze obyvaci stěna s jednou jejich serii, nejde to kombinovat, už jsm se dívala. Přesto děkuji za odpověď,.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]