Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz. Mám loučku 3 ary a chtěl bych nějaký křovinořez v hodnotě 7000 kč. Nemohu se rozhodnout mezi značkami Vari 432 Hecht Zipper a Husqvarna 128 . Děkuji.
3 ary posekáte každým zmíněmým křovinořezem bez problému (pokud se bude sekat pravidelně), zvolil bych raději značku typu Husqvarna, Stihl, mám i dobré zkušenosti s Oleo Mac křovinořezem, levné značky mají tabulkově vyšší výkon, ale také odost větší hmotnost, vetšinou i krátkou životnost a trápení stím. Za mě tedy Husqvarna 128r.
Taky jsem slyšel jsem negativní reference na křovinořezy hecht, takže ten bych asi nebral, ale jinak na běžné domácí používání beru neznačkové a většinou s nimi nebyl problém. A když náhodou byl, tak jsem danou věc vrátil. Poslední křoviňák jsem bral tento i-market.cz/... a zatím funguje sezónu úplně bezproblému, i když občas dostal pořádný kouř. Obecně bych na takovou menší plochu v případě křovinořezu moc neřešil, jestli jde o značku, nebo ne.
Tak děkuji za rady. Mě šlo aby na křovines byl servis okolí Domažlice. Tam je jen Husqvarna Vari a Hecht.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.