Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký křovinořez?

Od: josefjohanek odpovědí: 7 změna:

Mám dotaz. Mám loučku 3 ary a chtěl bych nějaký křovinořez v hodnotě 7000 kč. Nemohu se rozhodnout mezi značkami Vari 432 Hecht Zipper a Husqvarna 128 . Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

3x

Jen poradím, co nekupovat a to je HECHT. Kamarád dělá servis na této značce a dobrýn známým tvrdí - kup si chceš, jen né zboží ode mne.

echo*
hodnocení

2x

3 ary posekáte každým zmíněmým křovinořezem bez problému (pokud se bude sekat pravidelně), zvolil bych raději značku typu Husqvarna, Stihl, mám i dobré zkušenosti s Oleo Mac křovinořezem, levné značky mají tabulkově vyšší výkon, ale také odost větší hmotnost, vetšinou i krátkou životnost a trápení stím. Za mě tedy Husqvarna 128r.

hodnocení

2x

Oleo mac máme taky, ale je to dost těžký, to už rači Huqsvarnu.

buss
hodnocení

0x

Jen tolik? To beru kosou ruční daleko vííce - 13 000 m2. Jinak mi na to stačí Alko. Tím si většinou jen nadělám cestičky, rozdělím na čtverce a vijo kosa. Na zdraví je to fajn.

kika19*
hodnocení

0x

Taky jsem slyšel jsem negativní reference na křovinořezy hecht, takže ten bych asi nebral, ale jinak na běžné domácí používání beru neznačkové a většinou s nimi nebyl problém. A když náhodou byl, tak jsem danou věc vrátil. Poslední křoviňák jsem bral tento i-market.cz/... a zatím funguje sezónu úplně bezproblému, i když občas dostal pořádný kouř. Obecně bych na takovou menší plochu v případě křovinořezu moc neřešil, jestli jde o značku, nebo ne.

josefjohanek
hodnocení

Tak děkuji za rady. Mě šlo aby na křovines byl servis okolí Domažlice. Tam je jen Husqvarna Vari a Hecht.

josefjohanek
hodnocení

Tak Děkuji za rady. Mě šlo oto aby byl na křovinořez servis v okolí Domažlice.Tam je pouze Vari Husqvarna a Hecht.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]