Ahoj, o smradlavych matracich jsem uz cetl, jenze ty byly nove. Ja mam matraci ikea ctvrty rok a rak divne smrdi. Prosim, odpustte si pripadne vtipky a narazky, prase nejsem. Mate nekdo pidobnou zkusenost? Pochybuje, ze se to da nejak spravit. Muze to byt rozklad toho materialu? Je teda pruzinova, ale zesoda ma molitan a nahore vrstvu pametove peny. Cela je v odepinatelnem potahu na zip. Jenze ani ten nejde vyprat doma v pracce, protoze je opravdu objemny. Mate nekdo zkusenost s nejakou orazskou oradelnou, ktera pere potahy na matrace? Jeste bych zkusil toto a pak uz jedine vymena matrace. Diky.
Určitě máte v okolí čistírnu, tak bych se poptala tam, zda vyčistí matraci. Já osobně bych si ji v létě vyčistila tak, že bych počkala na pěkné počasí, pak ji prolila teplou vodou, vzala ji potom rýžákem se sponátem a pak ji vapkou několikrát vystříkala. Ale možná nemáte zahradu, ani vapku, tak pak zbývá ta čistírna.
fiser22*
Já bych se ani nebál napustit si vanu horkou vodou, do ní prášek, promíchat, ručně vyprat potah, a usušit, taky by to neměl být problém a efekt by byl určitě znát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.